Keklik ve Tavşan sezonu sona erdi

GÜNDEM 08.01.2018 - 17:37, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2743+ kez okundu.
 

Keklik ve Tavşan sezonu sona erdi

Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı İsa Gündoğdu,
14 Ekim 2017'de açılan Keklik ve Tavşan av sezonunun Giresun'da 7 Ocak itibarı ile kapandığını belirterek, çulluk, ördek ve domuz avlarının devam ettiğini söyledi. Bölge avcılarının kurallara riayet etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Gündoğdu, "Kurallara uyan bilinçli avcılarımız sayesinde kaçak avcılığın yavaş yavaş önüne geçiyoruz. Şikayetlerimiz ve tespitlerimiz sonucu kaçak avlanan bilinçsiz avcılar yüzünden hayvanlarımızın telef olmasının önüne geçiyoruz. Bu konuda biz avcılardan desteklerini hiç esirgemeyen Giresun Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz" dedi.
Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı İsa Gündoğdu,

14 Ekim 2017'de açılan Keklik ve Tavşan av sezonunun Giresun'da 7 Ocak itibarı ile kapandığını belirterek, çulluk, ördek ve domuz avlarının devam ettiğini söyledi.

Bölge avcılarının kurallara riayet etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Gündoğdu, "Kurallara uyan bilinçli avcılarımız sayesinde kaçak avcılığın yavaş yavaş önüne geçiyoruz. Şikayetlerimiz ve tespitlerimiz sonucu kaçak avlanan bilinçsiz avcılar yüzünden hayvanlarımızın telef olmasının önüne geçiyoruz. Bu konuda biz avcılardan desteklerini hiç esirgemeyen Giresun Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.