‘KENDİMİZ ÜRETİYOR, KENDİMİZ YAPIYORUZ’

GÜNDEM 16.10.2019 - 18:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3139+ kez okundu.
 

‘KENDİMİZ ÜRETİYOR, KENDİMİZ YAPIYORUZ’

Giresun Belediyesi üretim ve hizmet alanını her geçen gün büyütmeye ve genişletmeye devam ediyor.
Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Batlama yolu girişinde bulunan Giresun Belediyesine ait Konkasör Tesislerinde bazı incelemelerde bulundu. Aynı zamanda belediye bünyesine yeni kazandırılan ve günde 5 bin adet üretim kapasitesine sahip olan kilit parke döküm makinası hakkında da ilgili birim müdürlerinden bilgiler aldı. Bir yandan şehir ile ilgili projeleri gerçekleştirecek hamleler yaparken, diğer yandan da belediyeye ekonomik anlamda önemli katkı sağlayacak üretim hamlelerini geçekleştiren Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yapmış olduğu incelemeler ile ilgili şunları söyledi; “Belediyemizin genel işleyişi ile ilgili önemli adımlar attık. Dışardan yapılan hizmet alımlarını en az seviyeye indirmek için kendi şantiyemizde kendi ekiplerimiz ve kendi ekipmanlarımız ile üretimler yapıyoruz. Bu bağlamda belediyemiz bünyesinde kullanılacak yeni bir üretim makinasını aldık. Bu makine ile şehrimizde yapmış olduğumuz birçok üst yapı çalışmaların da kullanılan malzemeleri üreteceğiz. Önceden belediyemize ait sadece bordür taşı döküm makinası vardı. Artık şimdi günde 5 bin adet üretim yapma kapasitesine sahip yeni döküm makinamız daha var. Bu makina ile 6’lık ve 8’lik kilit parke, 10’luk, 15’lik ve 20’lik briket, yağmursuyu oluğu ve bordür taşı dökümleri çok rahatlıkla yapılabilecek. Burada görevli arkadaşlarımız yoğun bir çalışma içerisinde imalat yapıyorlar. Dışarda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermek için var gücüyle çalışan ekibimize malzeme üretiyorlar. Şehrimizin birçok bölgesinde kullandığımız malzemeleri kendimiz üretip, kendimiz yapıyoruz. Yaptığımız üretimler sayesinde, belediyemizin özellikle gider kalemlerinde ekonomik olarak ciddi katkılar sağlayacağını düşünüyoruz.”
Giresun Belediyesi üretim ve hizmet alanını her geçen gün büyütmeye ve genişletmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Batlama yolu girişinde bulunan Giresun Belediyesine ait Konkasör Tesislerinde bazı incelemelerde bulundu. Aynı zamanda belediye bünyesine yeni kazandırılan ve günde 5 bin adet üretim kapasitesine sahip olan kilit parke döküm makinası hakkında da ilgili birim müdürlerinden bilgiler aldı.

Bir yandan şehir ile ilgili projeleri gerçekleştirecek hamleler yaparken, diğer yandan da belediyeye ekonomik anlamda önemli katkı sağlayacak üretim hamlelerini geçekleştiren Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yapmış olduğu incelemeler ile ilgili şunları söyledi; “Belediyemizin genel işleyişi ile ilgili önemli adımlar attık. Dışardan yapılan hizmet alımlarını en az seviyeye indirmek için kendi şantiyemizde kendi ekiplerimiz ve kendi ekipmanlarımız ile üretimler yapıyoruz. Bu bağlamda belediyemiz bünyesinde kullanılacak yeni bir üretim makinasını aldık. Bu makine ile şehrimizde yapmış olduğumuz birçok üst yapı çalışmaların da kullanılan malzemeleri üreteceğiz. Önceden belediyemize ait sadece bordür taşı döküm makinası vardı. Artık şimdi günde 5 bin adet üretim yapma kapasitesine sahip yeni döküm makinamız daha var. Bu makina ile 6’lık ve 8’lik kilit parke, 10’luk, 15’lik ve 20’lik briket, yağmursuyu oluğu ve bordür taşı dökümleri çok rahatlıkla yapılabilecek. Burada görevli arkadaşlarımız yoğun bir çalışma içerisinde imalat yapıyorlar. Dışarda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermek için var gücüyle çalışan ekibimize malzeme üretiyorlar. Şehrimizin birçok bölgesinde kullandığımız malzemeleri kendimiz üretip, kendimiz yapıyoruz. Yaptığımız üretimler sayesinde, belediyemizin özellikle gider kalemlerinde ekonomik olarak ciddi katkılar sağlayacağını düşünüyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.