Kent Konseyinde meclis dayanışması

GÜNDEM 16.09.2019 - 18:03, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3058+ kez okundu.
 

Kent Konseyinde meclis dayanışması

Giresun Kent Konseyi Kadın Meclisi, Engelli Meclisi'ni ziyaret etti.
Kadın Meclisi Başkanı Fatma Ertürk, Engelli Meclisi Başkanı Nihat Yayla ve meclis üyelerinin katıldığı ziyarette, iki meclisin birlikte yürüteceği çalışmalarla ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyarette Kent Konseyi'nin şehir için önemine dikkat çeken Kadın Meclisi Başkanı Fatma Ertürk, “İki meclis olarak ortak yürütülecek projelere büyük önem veriyoruz. Bu nedenle birçok çalışmamızı engelli meclisimizle birlikte istişare halinde yürütüyoruz. İki meclisin birbiri ile dayanışma içerisinde çalışmalarını yürütmesi, ortak fikirlerin de daha doğru bir şekilde hayat bulmasına vesile oluyor” dedi. Gerçekleştirilen ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını anlatan Engelli Meclisi Başkanı Nihat Yayla, “Kadın meclisimizle periyodik aralıklarla bir araya gelerek hem engelli arkadaşlarım, hem de kadınlarımız için şehrimizde ne gibi çalışmalar yürütülebileceği hakkında bir takım toplantılar ve ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu doğrultuda kent konseyi olarak hemşehrilerimize ve şehrimize faydalı hizmetler sağlanması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.
Giresun Kent Konseyi Kadın Meclisi, Engelli Meclisi'ni ziyaret etti.

Kadın Meclisi Başkanı Fatma Ertürk, Engelli Meclisi Başkanı Nihat Yayla ve meclis üyelerinin katıldığı ziyarette, iki meclisin birlikte yürüteceği çalışmalarla ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyarette Kent Konseyi'nin şehir için önemine dikkat çeken Kadın Meclisi Başkanı Fatma Ertürk, “İki meclis olarak ortak yürütülecek projelere büyük önem veriyoruz. Bu nedenle birçok çalışmamızı engelli meclisimizle birlikte istişare halinde yürütüyoruz. İki meclisin birbiri ile dayanışma içerisinde çalışmalarını yürütmesi, ortak fikirlerin de daha doğru bir şekilde hayat bulmasına vesile oluyor” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını anlatan Engelli Meclisi Başkanı Nihat Yayla, “Kadın meclisimizle periyodik aralıklarla bir araya gelerek hem engelli arkadaşlarım, hem de kadınlarımız için şehrimizde ne gibi çalışmalar yürütülebileceği hakkında bir takım toplantılar ve ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu doğrultuda kent konseyi olarak hemşehrilerimize ve şehrimize faydalı hizmetler sağlanması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.