Kent Konseyinden Başkan Kara’ya ziyaret

GÜNDEM 22.01.2020 - 17:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3221+ kez okundu.
 

Kent Konseyinden Başkan Kara’ya ziyaret

Giresun Kent Konseyi yönetim kurulu, Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Kara’yı ziyaret etti.
Ziyarette Eski Kent Konseyi Başkanı N. Uğur KaraibrahimoğlU’ da Katıldı. N. Uğur Karaibrahimoğlu’ na Kent Konseyi Başkanı Abdullah Murşit GüreL tarafından Giresun Kent Konseyi adına geçmiş katkılarından dolayı plaket verildi. Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Makam Odasında gerçekleşen toplantıda Giresun için hayata geçirilebilecek projeler, basın mensupları, yazar ve cemiyetlerin katılabileceği bir çalıştay programı yapılması, Giresun Kent Tarihi ve Çevremize yönelik ekonomik kalkınma projeleri ile istihdam sağlayabilecek alanların yaratılması gibi bazı konu başlıkları görüşüldü.  
Giresun Kent Konseyi yönetim kurulu, Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Kara’yı ziyaret etti.

Ziyarette Eski Kent Konseyi Başkanı N. Uğur KaraibrahimoğlU’ da Katıldı.

N. Uğur Karaibrahimoğlu’ na Kent Konseyi Başkanı Abdullah Murşit GüreL tarafından Giresun Kent Konseyi adına geçmiş katkılarından dolayı plaket verildi.

Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Makam Odasında gerçekleşen toplantıda Giresun için hayata geçirilebilecek projeler, basın mensupları, yazar ve cemiyetlerin katılabileceği bir çalıştay programı yapılması, Giresun Kent Tarihi ve Çevremize yönelik ekonomik kalkınma projeleri ile istihdam sağlayabilecek alanların yaratılması gibi bazı konu başlıkları görüşüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.