Keşap halkının mutluluğu için çalışıyoruz

GÜNDEM 11.07.2018 - 17:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3492+ kez okundu.
 

Keşap halkının mutluluğu için çalışıyoruz

Keşap genelinde hummalı bir şekilde devam eden çalışmalar kapsamında Yoliçi Mahallesi Gönep Mevkiinde düzenlenme çalışmaları yaz programı dahilinde bayram öncesinde başlanılmıştı.
Yeni beton dökümü yapıldı. Sokak yeni bir görünüme kavuştu. Vizyonel projelerle öne çıkarma çalışmalarını hızla sürdüren Keşap Belediyesi, bir taraftan da sağlıklı altyapı ve üst yapı için ilçenin sorunlarını tespit ediyor. İlçenin Doğu yakasına doğru büyüdüğünü, yerleşim alanı olarak plana işlendiğini hatırlatan Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, “Planlamanın ardından bu bölgelerin sağlıklı ulaşıma kavuşturulması çalışmalarına da hız verdik. İlçemizde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için gece gündüz çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana ilçemizin değişim ve gelişmesini kendimize hedef olarak belirledik. Bu hedef doğrultusunda her alanda ilçemizin alt yapı, üst yapı ve ulaşım konularında da hazırladığımız projeler doğrultusunda Keşap halkının mutluluğu için çalışıyoruz. Gönep Mevkiinde 1 kilometrelik beton ve asfalt serimi yapıldı. Ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor” dedi.  
Keşap genelinde hummalı bir şekilde devam eden çalışmalar kapsamında Yoliçi Mahallesi Gönep Mevkiinde düzenlenme çalışmaları yaz programı dahilinde bayram öncesinde başlanılmıştı.

Yeni beton dökümü yapıldı. Sokak yeni bir görünüme kavuştu.

Vizyonel projelerle öne çıkarma çalışmalarını hızla sürdüren Keşap Belediyesi, bir taraftan da sağlıklı altyapı ve üst yapı için ilçenin sorunlarını tespit ediyor.

İlçenin Doğu yakasına doğru büyüdüğünü, yerleşim alanı olarak plana işlendiğini hatırlatan Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, “Planlamanın ardından bu bölgelerin sağlıklı ulaşıma kavuşturulması çalışmalarına da hız verdik. İlçemizde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için gece gündüz çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana ilçemizin değişim ve gelişmesini kendimize hedef olarak belirledik. Bu hedef doğrultusunda her alanda ilçemizin alt yapı, üst yapı ve ulaşım konularında da hazırladığımız projeler doğrultusunda Keşap halkının mutluluğu için çalışıyoruz. Gönep Mevkiinde 1 kilometrelik beton ve asfalt serimi yapıldı. Ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.