Keşap'ta bir tarih yazılıyor

GÜNDEM 21.11.2018 - 17:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3100+ kez okundu.
 

Keşap'ta bir tarih yazılıyor

Keşap, merkez de Aksa Doğalgaz çalışmalarına başladı. Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, “Doğalgaz bizim için prestij projemizdi.
Hizmetlerimiz katlanarak devam edecek. Söz verdiğimiz dev projelere bir yenisini daha eklemenin haklı gururunu yaşıyoruz” dedi. Başkan Emür, “Bugün Keşap için tarihi bir günü yaşıyoruz. İlçe başkanımız, meclis üyelerimiz, Aksa Bölge Müdürümüz ve İl Müdürümüz ile birlikte Keşap’ta tarihi bir güne hep beraber imza atıyoruz. Öncelikle ben Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a,  dönemin Bakanı Berat Albayrak’a, şu an ki Enerji Bakanımıza ve Milletvekillerimize bize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Biz bu yola çıktığımızda birçok kişi Keşap’a doğalgaz geleceğine inanmıyordu. Biz inancımızla, özellikle İlçe Başkanımız Adem kardeşimizle bu işin peşini bırakmadık. Bölge ve il müdürümüzden teknik bilgileri alarak bu işi nihayetlendirdik. Botaş kısa bir süre önce çalışmalara başlamıştı. İki gündür de merkez de Aksa çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Keşap’ın tamamına iki yıl içerisinde en geç doğalgaz verilecek” diye konuştu.    
Keşap, merkez de Aksa Doğalgaz çalışmalarına başladı. Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, “Doğalgaz bizim için prestij projemizdi.

Hizmetlerimiz katlanarak devam edecek. Söz verdiğimiz dev projelere bir yenisini daha eklemenin haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Başkan Emür, “Bugün Keşap için tarihi bir günü yaşıyoruz. İlçe başkanımız, meclis üyelerimiz, Aksa Bölge Müdürümüz ve İl Müdürümüz ile birlikte Keşap’ta tarihi bir güne hep beraber imza atıyoruz. Öncelikle ben Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a,  dönemin Bakanı Berat Albayrak’a, şu an ki Enerji Bakanımıza ve Milletvekillerimize bize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Biz bu yola çıktığımızda birçok kişi Keşap’a doğalgaz geleceğine inanmıyordu. Biz inancımızla, özellikle İlçe Başkanımız Adem kardeşimizle bu işin peşini bırakmadık. Bölge ve il müdürümüzden teknik bilgileri alarak bu işi nihayetlendirdik. Botaş kısa bir süre önce çalışmalara başlamıştı. İki gündür de merkez de Aksa çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Keşap’ın tamamına iki yıl içerisinde en geç doğalgaz verilecek” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.