Kesik, İYİ Parti’den aday adayı oldu

SİYASET 10.12.2018 - 17:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2863+ kez okundu.
 

Kesik, İYİ Parti’den aday adayı oldu

Bulancak’ta inşaat sektöründe faaliyet gösteren İnşaat Teknikeri Orhan Kesik, İYİ Parti’den Bulancak belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaatını yaptı.
Beraberinde İYİ Parti Teşkilat Başkanı Gökhan Hartamacı ve Ahmet Gür ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Aday adayı Kesik, Bulancak’ta güzel işlere imza atmak istediklerini söyledi. Kesik yaptığı açıklamada, “İmar konusunda tecrübelerimi Bulancak için ortaya koymak istiyorum. İşimiz hasebiyle Bulancak’ı yaşanılabilir bir ilçe haline getirmek istiyoruz. Bulancak’ta hanımların oturabileceği hiçbir park bulunmuyor. Sosyal bir belediyecilik ile Bulancak’ı yenilemeye talibiz” dedi.
Bulancak’ta inşaat sektöründe faaliyet gösteren İnşaat Teknikeri Orhan Kesik, İYİ Parti’den Bulancak belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaatını yaptı.

Beraberinde İYİ Parti Teşkilat Başkanı Gökhan Hartamacı ve Ahmet Gür ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Aday adayı Kesik, Bulancak’ta güzel işlere imza atmak istediklerini söyledi.

Kesik yaptığı açıklamada, “İmar konusunda tecrübelerimi Bulancak için ortaya koymak istiyorum. İşimiz hasebiyle Bulancak’ı yaşanılabilir bir ilçe haline getirmek istiyoruz. Bulancak’ta hanımların oturabileceği hiçbir park bulunmuyor. Sosyal bir belediyecilik ile Bulancak’ı yenilemeye talibiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.