KHGB üye seçimi yapıldı

GÜNDEM 23.05.2018 - 11:19, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3654+ kez okundu.
 

KHGB üye seçimi yapıldı

Bulancak Köylere Hizmet Götürme Birliği üye seçimi 22 Mayıs Salı günü Bulancak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.
Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Yanıkömer,  Bulancak köy muhtarları da katıldı. Kaymakam Hamdi Üncü, yaptığı konuşmada, "Muhtarlarımız köylerdeki sorunları aracısız bize ileterek çözüm bulmaya çalışmalıdır. Bizler devlet olarak köylerdeki bütün sorunlarının çözümü için gerekli işlemi yapmaktadır. Köylerin yol, su, okul başta olmak üzere bize ulaştırdığınızda biz gerekeni yaparak sorunu çözmek için elimizden geleni yaparız. Bugünde bu yılın KHGB üyelerini seçerek hızla çalışmalara kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi. Daha sonra da KHGB için il genel meclisi ve muhtarlardan oluşan aday listeleri için oylamaya geçildi. Kaymakam Hamdi Üncü’nün başkan olduğu KHGB’de yapılan oylama sonunda KHGB’ne il genel meclisinden Abdusselam Çağrıcı, Ömer Mustafa Yılmaz, muhtarlardan Şaban Beyaz, Halil İbrahim Duman seçildi.
Bulancak Köylere Hizmet Götürme Birliği üye seçimi 22 Mayıs Salı günü Bulancak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Yanıkömer,  Bulancak köy muhtarları da katıldı. Kaymakam Hamdi Üncü, yaptığı konuşmada, "Muhtarlarımız köylerdeki sorunları aracısız bize ileterek çözüm bulmaya çalışmalıdır. Bizler devlet olarak köylerdeki bütün sorunlarının çözümü için gerekli işlemi yapmaktadır. Köylerin yol, su, okul başta olmak üzere bize ulaştırdığınızda biz gerekeni yaparak sorunu çözmek için elimizden geleni yaparız. Bugünde bu yılın KHGB üyelerini seçerek hızla çalışmalara kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi.

Daha sonra da KHGB için il genel meclisi ve muhtarlardan oluşan aday listeleri için oylamaya geçildi. Kaymakam Hamdi Üncü’nün başkan olduğu KHGB’de yapılan oylama sonunda KHGB’ne il genel meclisinden Abdusselam Çağrıcı, Ömer Mustafa Yılmaz, muhtarlardan Şaban Beyaz, Halil İbrahim Duman seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.