Kılıçaslan, 'Duroğlu gelişiyor, modernleşiyor'

GÜNDEM 12.10.2017 - 14:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2606+ kez okundu.
 

Kılıçaslan, 'Duroğlu gelişiyor, modernleşiyor'

Duroğlu Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan çalışmalarını aralıksız devam ettirirken,
yeni bir çalışma daha başlatarak daha evvelden yapımı tamamlanan Homurlu Mahallesi park ve mesire alanı ve belediye binası meydanının olduğu yere baskı beton çalışmasını da tamamladı. Yaklaşık 3000 metrekare alanda biten çalışma ile, daha evvelden ahşap kaplamalı yapılan Aksu deresi üzerine yaya köprüsü, seyir terasları ve dere kenarı korkulukları ile uyumlu bir konsept oldu ve park alanı bambaşka bir görünüme kavuşmuş oldu. Homurlu Mahallesi park alanı baskı beton çalışması tamamlandıktan sonra Konacık Mahallesindeki Şehit Er Oral Demiral Sağlık Ocağının olduğu yerden başlayarak yeni araç tünelinin bitimine kadar 1.5 kilometre uzunluğundaki alanda başlatılan projedeki yürüyüş yollarının baskı betonu da yapılacak. Mimari yapısının tamamı Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan tarafından seçilen, Osmanlı mimarisine uygun, 8 köşeli,8 sütunlu ve kaideli,8 musluklu, fıskiyeli mermer Şadırvan yakında vatandaşların hizmetine sunulacak.
Duroğlu Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan çalışmalarını aralıksız devam ettirirken,

yeni bir çalışma daha başlatarak daha evvelden yapımı tamamlanan Homurlu Mahallesi park ve mesire alanı ve belediye binası meydanının olduğu yere baskı beton çalışmasını da tamamladı. Yaklaşık 3000 metrekare alanda biten çalışma ile, daha evvelden ahşap kaplamalı yapılan Aksu deresi üzerine yaya köprüsü, seyir terasları ve dere kenarı korkulukları ile uyumlu bir konsept oldu ve park alanı bambaşka bir görünüme kavuşmuş oldu. Homurlu Mahallesi park alanı baskı beton çalışması tamamlandıktan sonra Konacık Mahallesindeki Şehit Er Oral Demiral Sağlık Ocağının olduğu yerden başlayarak yeni araç tünelinin bitimine kadar 1.5 kilometre uzunluğundaki alanda başlatılan projedeki yürüyüş yollarının baskı betonu da yapılacak.

Mimari yapısının tamamı Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan tarafından seçilen, Osmanlı mimarisine uygun, 8 köşeli,8 sütunlu ve kaideli,8 musluklu, fıskiyeli mermer Şadırvan yakında vatandaşların hizmetine sunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.