‘KİN VE NEFRETTEN UZAK DURACAĞIZ’

GÜNDEM 21.03.2019 - 18:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3668+ kez okundu.
 

‘KİN VE NEFRETTEN UZAK DURACAĞIZ’

CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, projelerini açıklamaya devam ederken, Bulancak’ta sevgi ve saygının ön planda olması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi
Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, parti binasında yaptığı basın toplantısında kin ve nefretten uzak duracaklarını söyledi. Seçimlere kısa bir süre kala Bulancak’ta seviyeli bir seçim çalışması yürütüldüğünü ifade eden Başkan Adayı Sıbıç, yaptığı açıklamada, “Bu bedenimizde hiçbir zaman kin ve nefret olmayacak. Bilirsiniz ki kavgalı eve misafir gelmez. Bizim yapmamız gereken birlik ve beraberliğimizi muhafaza edebilmektir. Seçime 10 gün kaldı. Bu zamana kadar hem partimizde hem de diğer partiler nezdinde seviyeli bir seçim çalışması yürütüyoruz. Tüm partilerimize teşekkür ediyorum. Bulancak huzurun, güvenin ve daha rahat yaşamanın adresi olacak. Sadece tüm Karadeniz’in değil tüm Türkiye’nin ilgisini çeken, turizmin cazibe merkezi olacak” dedi. ‘BULANCAK’TA MİSAFİRİMİZSİNİZ’ Bulancak’ta karavancılar için ilçe ekonomisine katkı sağlayacak yeni bir proje daha yaptıklarını ifade eden Başkan Adayı Sıbıç, ‘Bulancak’ta Misafirimizsiniz’ isimli projesinin tanıtımını yaparak, “Bulancak’ta ki misafirlerimize hoş geldiniz diyebileceğimiz projemiz Bulancak turizmine yeni bir nefes katacaktır. Bu projemizi Fatih Otomotivin karşısındaki bulunan yaklaşık 26 dönüm dolgu alanına inşa etmek istiyoruz. Projemizde yeşil alanlar, denizle insanların bulaşabileceği, sahilden geçen insanların Bulancak’ta bir nefes alacakları bir alan oluşturacağız. Biz burayı hiçbir şekilde birilerine rant meselesi olsun diye değil, buradaki düşüncemiz buradaki yeşil alanlar ve buradaki yöresel pazarlar olması, burada kafeteryalar, burada insanların zaman geçirecekleri ve yemek yiyebilecekleri ve sosyal tesisleri bulunan, yürüyüş alanları, havuzlar peyzaj çalışmaları bir yer oluşturabilmek. Tüm Türkiye'de Karadeniz'de görürsünüz. Yaz olduğunda karavanlar gelir geçer, bu karavanların park edip günü geçirecek oldukları, ihtiyaçlarını karşılayacakları bir yer. Hep diyoruz ya, Bulancak’tan günlük 40 bin araç geçiyor bu araçlardan ne kadarını buraya sokarsak ilçemiz ekonomisine o kadar katkı sağlarız. Burada amacımız hem misafirlerimizi ağırlamak hem de insanlarımızın nefes alacak yer oluşturmaktır” diye konuştu.
CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, projelerini açıklamaya devam ederken, Bulancak’ta sevgi ve saygının ön planda olması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, parti binasında yaptığı basın toplantısında kin ve nefretten uzak duracaklarını söyledi.

Seçimlere kısa bir süre kala Bulancak’ta seviyeli bir seçim çalışması yürütüldüğünü ifade eden Başkan Adayı Sıbıç, yaptığı açıklamada, “Bu bedenimizde hiçbir zaman kin ve nefret olmayacak. Bilirsiniz ki kavgalı eve misafir gelmez. Bizim yapmamız gereken birlik ve beraberliğimizi muhafaza edebilmektir. Seçime 10 gün kaldı. Bu zamana kadar hem partimizde hem de diğer partiler nezdinde seviyeli bir seçim çalışması yürütüyoruz. Tüm partilerimize teşekkür ediyorum. Bulancak huzurun, güvenin ve daha rahat yaşamanın adresi olacak. Sadece tüm Karadeniz’in değil tüm Türkiye’nin ilgisini çeken, turizmin cazibe merkezi olacak” dedi.

‘BULANCAK’TA MİSAFİRİMİZSİNİZ’

Bulancak’ta karavancılar için ilçe ekonomisine katkı sağlayacak yeni bir proje daha yaptıklarını ifade eden Başkan Adayı Sıbıç, ‘Bulancak’ta Misafirimizsiniz’ isimli projesinin tanıtımını yaparak, “Bulancak’ta ki misafirlerimize hoş geldiniz diyebileceğimiz projemiz Bulancak turizmine yeni bir nefes katacaktır. Bu projemizi Fatih Otomotivin karşısındaki bulunan yaklaşık 26 dönüm dolgu alanına inşa etmek istiyoruz. Projemizde yeşil alanlar, denizle insanların bulaşabileceği, sahilden geçen insanların Bulancak’ta bir nefes alacakları bir alan oluşturacağız. Biz burayı hiçbir şekilde birilerine rant meselesi olsun diye değil, buradaki düşüncemiz buradaki yeşil alanlar ve buradaki yöresel pazarlar olması, burada kafeteryalar, burada insanların zaman geçirecekleri ve yemek yiyebilecekleri ve sosyal tesisleri bulunan, yürüyüş alanları, havuzlar peyzaj çalışmaları bir yer oluşturabilmek. Tüm Türkiye'de Karadeniz'de görürsünüz. Yaz olduğunda karavanlar gelir geçer, bu karavanların park edip günü geçirecek oldukları, ihtiyaçlarını karşılayacakları bir yer. Hep diyoruz ya, Bulancak’tan günlük 40 bin araç geçiyor bu araçlardan ne kadarını buraya sokarsak ilçemiz ekonomisine o kadar katkı sağlarız. Burada amacımız hem misafirlerimizi ağırlamak hem de insanlarımızın nefes alacak yer oluşturmaktır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.