Kırşehir Valisinden ziyaret

GÜNDEM 18.12.2019 - 17:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3342+ kez okundu.
 

Kırşehir Valisinden ziyaret

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’nı makamında ziyaret etti.
Ailesiyle birlikte Karadeniz bölge illerini ziyaret eden Kırşehir Valisi Akın’ı Valilik girişinde eşi hanımefendi Uzm. Dr. Aliye Serpil Sarıfakıoğulları ile birlikte karşılayan Vali Sarıfakıoğulları, Valilik fuaye salonu girişinde yer alan Giresun’da görev yapan önceki dönem Valiler ile ilgili Kırşehir Valisi Akın’a bilgi verdi. Vali Sarıfakıoğulları ve eşi Uzm. Dr. Aliye Serpil Sarıfakıoğulları ile Vali Akın ve eşi Saliha Akın, Valilik makamında bir süre sohbet ettikten sonra Kırşehir Valisi Akın’ı Giresun’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Sarıfakıoğulları, konuklarına ziyaretin anısına fındık ürünlerinden oluşan sepet hediye etti.  
Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’nı makamında ziyaret etti.

Ailesiyle birlikte Karadeniz bölge illerini ziyaret eden Kırşehir Valisi Akın’ı Valilik girişinde eşi hanımefendi Uzm. Dr. Aliye Serpil Sarıfakıoğulları ile birlikte karşılayan Vali Sarıfakıoğulları, Valilik fuaye salonu girişinde yer alan Giresun’da görev yapan önceki dönem Valiler ile ilgili Kırşehir Valisi Akın’a bilgi verdi.

Vali Sarıfakıoğulları ve eşi Uzm. Dr. Aliye Serpil Sarıfakıoğulları ile Vali Akın ve eşi Saliha Akın, Valilik makamında bir süre sohbet ettikten sonra Kırşehir Valisi Akın’ı Giresun’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Sarıfakıoğulları, konuklarına ziyaretin anısına fındık ürünlerinden oluşan sepet hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.