'Kitap okumayan kimse kalmasın'

KÜLTÜR 23.10.2017 - 14:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2839+ kez okundu.
 

'Kitap okumayan kimse kalmasın'

Piraziz İlçe Halk Kütüphanesi envanterinde kayıtlı olan 13 bin 426 kitabıyla Piraziz halkına ve gençliğine hizmet veriyor.
Piraziz ilçe Halk Kütüphanesi Eren Mahalle Cami Arka Sokak'ta ki adresinde 2 katlı hizmet binasında 2012 yılından bu yana halka hizmet vermeye devam ediyor. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız, Piraziz Halk Kütüphanesi Müdürü Azmi Gürsoy'u ziyaret ederek, Piraziz'de ki kütüphane hakkında geniş bilgiler aldı. Her yıl envanterini yeni kitap ve materyallerle yenileyen kütüphanenin 2012 yılında 115 olan aktif kullanıcı sayısının bugün itibarı ile bin 480 kişiye ulaştığını kaydeden Müdür Gürsoy, "2012 yılında ki okuyucuya hizmet veren kitap sayımız 2980'den yeni kitapların katılımıyla 13 bin 426 olmuştur. Kütüphanemize 56 çeşitli fikir edebiyat ve kültür dergileri aboneliği bulunmaktadır. 2017 yılı Ocak ayından Ekim ayına kadar kütüphanemizden istifade eden okuyucu sayımız 8 bin 445 kişiye ulaşmıştır. Öğrencilerimize kütüphanemizde ders çalışma imkanlarını sağlarken ayrıca derslerini internetten yapabilirken çıktılarını ücretsiz verebilmekteyiz. Kütüphanemizden ödünç kitap alan okuyucularımıza kalem not defteri  ve kütüphanemize ait çanta hediye ediyoruz. Tüm halkımızı kitap okumaya ve kütüphanelerimize davet ediyoruz. Kitap okumayan kimse kalmasın istiyoruz. Kültür ve medeniyetin gelişimi okumaktan ve kütüphanelerden geçer" dedi. Müdür Gürsor, ayrıca kütüphanede ödev yapan öğrencilerle de yakından ilgilenerek, gençlerin kütüphanelerden yararlanmalarını sağlamak istediklerini kaydetti. 
Piraziz İlçe Halk Kütüphanesi envanterinde kayıtlı olan 13 bin 426 kitabıyla Piraziz halkına ve gençliğine hizmet veriyor.

Piraziz ilçe Halk Kütüphanesi Eren Mahalle Cami Arka Sokak'ta ki adresinde 2 katlı hizmet binasında 2012 yılından bu yana halka hizmet vermeye devam ediyor.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız, Piraziz Halk Kütüphanesi Müdürü Azmi Gürsoy'u ziyaret ederek, Piraziz'de ki kütüphane hakkında geniş bilgiler aldı.

Her yıl envanterini yeni kitap ve materyallerle yenileyen kütüphanenin 2012 yılında 115 olan aktif kullanıcı sayısının bugün itibarı ile bin 480 kişiye ulaştığını kaydeden Müdür Gürsoy, "2012 yılında ki okuyucuya hizmet veren kitap sayımız 2980'den yeni kitapların katılımıyla 13 bin 426 olmuştur. Kütüphanemize 56 çeşitli fikir edebiyat ve kültür dergileri aboneliği bulunmaktadır. 2017 yılı Ocak ayından Ekim ayına kadar kütüphanemizden istifade eden okuyucu sayımız 8 bin 445 kişiye ulaşmıştır.

Öğrencilerimize kütüphanemizde ders çalışma imkanlarını sağlarken ayrıca derslerini internetten yapabilirken çıktılarını ücretsiz verebilmekteyiz. Kütüphanemizden ödünç kitap alan okuyucularımıza kalem not defteri  ve kütüphanemize ait çanta hediye ediyoruz. Tüm halkımızı kitap okumaya ve kütüphanelerimize davet ediyoruz. Kitap okumayan kimse kalmasın istiyoruz. Kültür ve medeniyetin gelişimi okumaktan ve kütüphanelerden geçer" dedi.

Müdür Gürsor, ayrıca kütüphanede ödev yapan öğrencilerle de yakından ilgilenerek, gençlerin kütüphanelerden yararlanmalarını sağlamak istediklerini kaydetti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.