Kitap Su Ve Tablet Can Sahne aldı

GÜNDEM 07.01.2020 - 17:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3238+ kez okundu.
 

Kitap Su Ve Tablet Can Sahne aldı

Giresun Belediye Şehir Tiyatrosu çocuk oyununu sergilemeye başladı.
Belediye personeli, yazar Ali Murat Yılmaz’ın yazdığı, yönetmenliğini Özden Aydın’ın yaptığı “Kitap Su ve Tablet Can” adlı oyunda çocuklara, elektronik cihazların hayatımızdaki yeri ve kitap okumanın faydaları eğlenceli bir şekilde aktarılıyor. Dramaturglar tarafından çocuklar için oldukça eğitici ve eğlenceli bulunan oyun Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında Gümrük binası konferans salonunda dün iki kez oynandı ve büyük beğeni topladı. Oyun aynı yerde 8 Ocak Çarşamba (14.30), 9 Ocak Perşembe (17.00) ve 10 Ocak Cuma (13.00) günü sahnelenecek.  Oyunda Ayşe Gül Çavuşoğlu, Atakan Atlar, Derya Kabayel, Duygu Aydın, Nevin Dizdar, Fikret Öğüd, Ali İlker Pir ve Eray Aktaş rol alıyor.
Giresun Belediye Şehir Tiyatrosu çocuk oyununu sergilemeye başladı.

Belediye personeli, yazar Ali Murat Yılmaz’ın yazdığı, yönetmenliğini Özden Aydın’ın yaptığı “Kitap Su ve Tablet Can” adlı oyunda çocuklara, elektronik cihazların hayatımızdaki yeri ve kitap okumanın faydaları eğlenceli bir şekilde aktarılıyor.

Dramaturglar tarafından çocuklar için oldukça eğitici ve eğlenceli bulunan oyun Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında Gümrük binası konferans salonunda dün iki kez oynandı ve büyük beğeni topladı. Oyun aynı yerde 8 Ocak Çarşamba (14.30), 9 Ocak Perşembe (17.00) ve 10 Ocak Cuma (13.00) günü sahnelenecek.  Oyunda Ayşe Gül Çavuşoğlu, Atakan Atlar, Derya Kabayel, Duygu Aydın, Nevin Dizdar, Fikret Öğüd, Ali İlker Pir ve Eray Aktaş rol alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.