Kızalan Yaylasında şehitleri andılar

GÜNDEM 18.07.2019 - 17:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3914+ kez okundu.
 

Kızalan Yaylasında şehitleri andılar

14 Temmuz Pazar günü Kızalan Yaylası Merkez Camiinde öğle namazından sonra Elmalı Köyü Derneği ve Kızalan Yaylası Din Görevlileri tarafından şehitleri anma programı düzenlendi.
Sunuculuğunu Diyanet Sen ilçe Temsilcisi ve Merkez Yatılı Erkek Kuran Kursu Öğreticisi Yusuf Bekteş'in yaptığı program, Antalya Merkez Murat Paşa Camii İmam Hatibi Hafız Engin Karslı hocanın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kızalan Yaylası Merkez Yeni Camii İmam Hatibi Mehmet Karslı'nın birlik, beraberlik ve kardeşlik temalı açılış konuşmasından sonra program Elmalı Köyü Muhtarı Mehmet Tıgan’ın selamlama konuşmasıyla devam etti. Altınordu ilahi grubunun ilahi dinletisinin ardından, Kızalan Yaylası Eski Camii İmam Hatibi Rahmetullah Öztürk tarafından yapılan duanın ardından program ikramlarla sona erdi. Programa Giresun Diyanet Sen ve Memursen Şube Başkanı Sami Şimşek, Ticaret İl Müdürü Ali Yıldırım, Diyanet Sen il yönetim kurulu üyesi Namık Bay, çok sayıda din görevlisi ve vatandaşlar katıldı.
14 Temmuz Pazar günü Kızalan Yaylası Merkez Camiinde öğle namazından sonra Elmalı Köyü Derneği ve Kızalan Yaylası Din Görevlileri tarafından şehitleri anma programı düzenlendi.

Sunuculuğunu Diyanet Sen ilçe Temsilcisi ve Merkez Yatılı Erkek Kuran Kursu Öğreticisi Yusuf Bekteş'in yaptığı program, Antalya Merkez Murat Paşa Camii İmam Hatibi Hafız Engin Karslı hocanın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Kızalan Yaylası Merkez Yeni Camii İmam Hatibi Mehmet Karslı'nın birlik, beraberlik ve kardeşlik temalı açılış konuşmasından sonra program Elmalı Köyü Muhtarı Mehmet Tıgan’ın selamlama konuşmasıyla devam etti. Altınordu ilahi grubunun ilahi dinletisinin ardından, Kızalan Yaylası Eski Camii İmam Hatibi Rahmetullah Öztürk tarafından yapılan duanın ardından program ikramlarla sona erdi. Programa Giresun Diyanet Sen ve Memursen Şube Başkanı Sami Şimşek, Ticaret İl Müdürü Ali Yıldırım, Diyanet Sen il yönetim kurulu üyesi Namık Bay, çok sayıda din görevlisi ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.