Kızılay bağışçılarına madalya verildi

GÜNDEM 27.09.2018 - 16:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3568+ kez okundu.
 

Kızılay bağışçılarına madalya verildi

Giresun’da en fazla kan bağışında bulunanlar için Türk Kızılayı Kan Bağış Merkezince madalya töreni düzenlendi.
Giresun Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda düzenlenen madalya törenine katılan Vali Yardımcısı Metin Maytalman, kan bağışında bulunan vatandaşları ve kan bağış merkezi çalışanlarını kutladı. Program değişikliği nedeniyle törene katılamayan Vali Harun Sarıfakıoğulları’nın yerine selamlarını ileterek kısa bir açılış konuşması yapan Vali Yardımcısı Maytalman, “Haksız yere bir insanı öldüren tüm insanları öldürmüş gibi, bir insanı yaşatan ise tüm insanları yaşatmış gibidir” dedi. Konuşmaların ardından 45 kez kan bağışında bulunan 3 bağışçıya plâket, 35 kez kan bağışında bulunan 1 bağışçıya altın madalya, 25 kez kan bağışında bulunan 21 bağışçıya gümüş madalya ve 10 kez kan bağışında bulunan 460 bağışçıya ise bronz madalyaları Vali Yardımcısı Metin Maytalman ve il protokol tarafından verildi.  
Giresun’da en fazla kan bağışında bulunanlar için Türk Kızılayı Kan Bağış Merkezince madalya töreni düzenlendi.

Giresun Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda düzenlenen madalya törenine katılan Vali Yardımcısı Metin Maytalman, kan bağışında bulunan vatandaşları ve kan bağış merkezi çalışanlarını kutladı.

Program değişikliği nedeniyle törene katılamayan Vali Harun Sarıfakıoğulları’nın yerine selamlarını ileterek kısa bir açılış konuşması yapan Vali Yardımcısı Maytalman, “Haksız yere bir insanı öldüren tüm insanları öldürmüş gibi, bir insanı yaşatan ise tüm insanları yaşatmış gibidir” dedi.

Konuşmaların ardından 45 kez kan bağışında bulunan 3 bağışçıya plâket, 35 kez kan bağışında bulunan 1 bağışçıya altın madalya, 25 kez kan bağışında bulunan 21 bağışçıya gümüş madalya ve 10 kez kan bağışında bulunan 460 bağışçıya ise bronz madalyaları Vali Yardımcısı Metin Maytalman ve il protokol tarafından verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.