Koca 'Turnuva bizim işimiz'

SPOR 25.06.2018 - 18:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3267+ kez okundu.
 

Koca 'Turnuva bizim işimiz'

Bulancak Futbol Park Halısaha Futbol Turnuvasının grup kuraları fikstürünün belli olmasıyla birlikte takımlarda çalışmalar başladı.
Turnuva hakkında açıklamalarda bulunan Köyevi takım sorumlusu Muhammed Koca “Birlik ve beraberliğin pekişmesi insanlar arasındaki kaynaşmanın daha da artması için yapılan bu etkinliğe bizde Köyevi olarak, Beşikçi Bilişim, Gallery ve Osmanlı Un’un desteğiyle katılmış bulunmaktayız. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar dilerken, hakedenin kazanacağı centilmenliğin ve fair-play’in ön planda tutulduğu bir turnuva olmasını diliyorum. ” “Bizler aynı memleketin insanları olarak daha çok kaynaşmaya, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye ihtiyacımız var. Bu gibi etkinlikleri iyi değerlendirerek amacına uygun hareket etmemiz her hemşehrimizin asıl görevi olmalıdır. turnuvaya katılan takımlarımızın takım sorumlularına ve takım kaptanlarına büyük sorumluluk düşmektedir.” Köyevi’ne çıkan kura hakkında da konuşan Takım Sorumlusu Koca; “İyi bir kura çektiğimizi düşünüyorum, Sarıgöller, Çınaret ve Ultra Aslan takımları ile karşılaşacağız turnuvada iddialı bir şekilde rekabet yapacaklarını düşünüyorum. Bizim hedefimiz her zaman daha iyisini yapmaktır. Başaracağımızdan ve Köyevi olarak bu turnuvanın da üstesinden geleceğimizden eminim. Şansımızı yüksek görüyorum, turnuvada centilmence örnek bir takım olma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz.”dedi.
Bulancak Futbol Park Halısaha Futbol Turnuvasının grup kuraları fikstürünün belli olmasıyla birlikte takımlarda çalışmalar başladı.

Turnuva hakkında açıklamalarda bulunan Köyevi takım sorumlusu Muhammed Koca “Birlik ve beraberliğin pekişmesi insanlar arasındaki kaynaşmanın daha da artması için yapılan bu etkinliğe bizde Köyevi olarak, Beşikçi Bilişim, Gallery ve Osmanlı Un’un desteğiyle katılmış bulunmaktayız. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar dilerken, hakedenin kazanacağı centilmenliğin ve fair-play’in ön planda tutulduğu bir turnuva olmasını diliyorum. ”

“Bizler aynı memleketin insanları olarak daha çok kaynaşmaya, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye ihtiyacımız var. Bu gibi etkinlikleri iyi değerlendirerek amacına uygun hareket etmemiz her hemşehrimizin asıl görevi olmalıdır. turnuvaya katılan takımlarımızın takım sorumlularına ve takım kaptanlarına büyük sorumluluk düşmektedir.”

Köyevi’ne çıkan kura hakkında da konuşan Takım Sorumlusu Koca; “İyi bir kura çektiğimizi düşünüyorum, Sarıgöller, Çınaret ve Ultra Aslan takımları ile karşılaşacağız turnuvada iddialı bir şekilde rekabet yapacaklarını düşünüyorum. Bizim hedefimiz her zaman daha iyisini yapmaktır. Başaracağımızdan ve Köyevi olarak bu turnuvanın da üstesinden geleceğimizden eminim. Şansımızı yüksek görüyorum, turnuvada centilmence örnek bir takım olma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.