‘Kocaman büyük bir aile oluyoruz’

GÜNDEM 29.01.2019 - 17:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3681+ kez okundu.
 

‘Kocaman büyük bir aile oluyoruz’

CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı ve beraberindekilerle seçim gezilerini sürdürmeye devam ediyor.
Milletvekili Tığlı, Başkan Adayı Necmi Sıbıç’a vatandaşlardan destek beklediklerini ifade ederek, 31 Mart seçimlerinde özlenen Bulancak’a kavuşulacağını söyledi. Başkan Adayı Sıbıç ise yaptığı açıklamada, “Biz koşarak değil adım adım ilerliyoruz. Her adımda bir gönül, her gönülde bir gül kazanıyoruz. Sizin güllerinizle bir gül bahçesi büyütüyoruz. Sevgi ile adım atarken, kocaman büyük bir aile oluyoruz. Ey sevgili Bulancak, evladına bir fırsat ver, bak gör ki senin için ne hizmetler yapacak, kışlar bahar olacak ama en önemlisi senin içinden, biri sana hizmetkar olacak, neyi umduğun değil, senin hayallerin gerçek olacak, yaşadığın şehir senin gurur kaynağın. Torunlarına bırakacağın en anlamlı hediye olacak. Her şey güzel olacak” diye konuştu.
CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı ve beraberindekilerle seçim gezilerini sürdürmeye devam ediyor.

Milletvekili Tığlı, Başkan Adayı Necmi Sıbıç’a vatandaşlardan destek beklediklerini ifade ederek, 31 Mart seçimlerinde özlenen Bulancak’a kavuşulacağını söyledi.

Başkan Adayı Sıbıç ise yaptığı açıklamada, “Biz koşarak değil adım adım ilerliyoruz. Her adımda bir gönül, her gönülde bir gül kazanıyoruz. Sizin güllerinizle bir gül bahçesi büyütüyoruz. Sevgi ile adım atarken, kocaman büyük bir aile oluyoruz. Ey sevgili Bulancak, evladına bir fırsat ver, bak gör ki senin için ne hizmetler yapacak, kışlar bahar olacak ama en önemlisi senin içinden, biri sana hizmetkar olacak, neyi umduğun değil, senin hayallerin gerçek olacak, yaşadığın şehir senin gurur kaynağın. Torunlarına bırakacağın en anlamlı hediye olacak. Her şey güzel olacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.