Kömür dumanı solumaya devam ediyoruz

GÜNDEM 11.01.2019 - 17:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3312+ kez okundu.
 

Kömür dumanı solumaya devam ediyoruz

Geçen sayılarda haberini yaptığımız “Kömür dumanı soluyoruz” haberimizden sonra konu hakkında bugüne kadar yetkililerden bir açıklama gelmeyince ilçe genelinde yine aynı şekilde kömür dumanı solumaya devam ettiğimizi gördük.
Havanın bir kaç gündür iyi gitmesi ile birlikte evlerde ve kamu kuruluşlarında yakılan kömür tozu dumanı ilçenin üstüne bir sis perdesi gibi çökmeye devam etti. 1 gün önce Bulancak iskele baş mevkiinden çektiğimiz fotoğrafta kömür dumanının bıraktığı sisin görüntülerdeki netliği bozduğunu rahatça görebiliriz. Berrak bir havada fotoğrafı çektiğimiz noktadan Pazarsuyu bölgesindeki dağlarının net göründüğünü söyleyebiliriz. Bu fotoğrafı saat 11.00 civarında çektiğimizde güneşte vardı. Ancak buna rağmen görüntüdeki bozukluk kömür dumanının ne kadar etkili olduğu belli oluyor. Sadece bu bölgede değil ilçenin her yerinde bu duman sisini herkes görüyor ve kömür soluyor. Basit birkaç tedbir ile kömür yakmanın doğru yapılacağını ve daha az kömür dumanının etkili olacağını bilmek için yetkililerin gerekli denetimleri yaparak, sağlıklı bir kış şartlarını sağlayacağını ifade edebiliriz.  
Geçen sayılarda haberini yaptığımız “Kömür dumanı soluyoruz” haberimizden sonra konu hakkında bugüne kadar yetkililerden bir açıklama gelmeyince ilçe genelinde yine aynı şekilde kömür dumanı solumaya devam ettiğimizi gördük.

Havanın bir kaç gündür iyi gitmesi ile birlikte evlerde ve kamu kuruluşlarında yakılan kömür tozu dumanı ilçenin üstüne bir sis perdesi gibi çökmeye devam etti. 1 gün önce Bulancak iskele baş mevkiinden çektiğimiz fotoğrafta kömür dumanının bıraktığı sisin görüntülerdeki netliği bozduğunu rahatça görebiliriz. Berrak bir havada fotoğrafı çektiğimiz noktadan Pazarsuyu bölgesindeki dağlarının net göründüğünü söyleyebiliriz. Bu fotoğrafı saat 11.00 civarında çektiğimizde güneşte vardı. Ancak buna rağmen görüntüdeki bozukluk kömür dumanının ne kadar etkili olduğu belli oluyor. Sadece bu bölgede değil ilçenin her yerinde bu duman sisini herkes görüyor ve kömür soluyor.

Basit birkaç tedbir ile kömür yakmanın doğru yapılacağını ve daha az kömür dumanının etkili olacağını bilmek için yetkililerin gerekli denetimleri yaparak, sağlıklı bir kış şartlarını sağlayacağını ifade edebiliriz.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.