Konal, Cumhur İttifakına sahip çıktı

SİYASET 28.10.2019 - 09:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2032+ kez okundu.
 

Konal, Cumhur İttifakına sahip çıktı

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal, Ada Restoran'da yerel ve ulusal basın temsilcileriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.
Gazetecilerin sorularını samimi cevaplarla yanıtlayan Konal, “İl yönetimine geldiğimiz günden itibaren yerel seçimlerde sahadaydık, İstanbul seçimlerinde de İstanbul'a giderek bazı çalışmalarda bulunduk. Yoğun seçim dönemleri nedeniyle sizlerle bir araya gelemedik. İstedik ki Giresun basınımızla bir araya gelelim. Çünkü bir ilde valilik, belediyeler ve iş adamları kadar bir ilin gelişmesi bir ilin gideceği yolu belirlemesi bir ilin konjektörü basın mensuplarının elindedir. Gerek yerel gerek genel konularla sizlerle hasbihal etmek, soru cevap halinde sizlerin karşısına çıkma ihtiyacı duyduk. Bu güzel kahvaltıda emeği geçen İl yönetimine ve başta Murat Yakarışık ağabeyime teşekkür ediyorum. Asıl teşekkürü kırmayıp buraya geldiğiniz için siz kıymetli basın mensubu ağabeylerime, ablalarıma ve kardeşlerime teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Giresun'un ve basının özüdür. Bizimle aranıza bir set bir duvar kurmanıza gerek yok. Biz parti olarak tüm siyasi görüşlere ve Giresun'un tüm ekiplerine aynı mesafedeyiz. Aynı şekilde basın mensuplarımızla aramızda ne dargınlık ne küslük ne aşırı yakınlık ne uzaklık olamaz. Bundan sonra inşallah daha çok bir araya geleceğiz. Partimizin kapısı da herkese açıktır” dedi ‘Cumhur İttifakına şüphe düşürmeyeceğiz’ Cumhur İttifakı'na da değinen Konal, “Cumhur İttifakı hamdolsun sayın cumhurbaşkanımızın ve genel başkanımızın da dediği gibi kenetlenerek devam ediyor. Biz de aynı şekilde tıpkı genel başkanımızın, cumhurbaşkanımıza verdiği gibi bizde Sayın Aytekin Şenlikoğlu'na desteğimizi sürdürüyoruz. Bundan sonra da aynı şekilde destek vererek, yanında durarak desteğimize devam edeceğiz. Cumhur İttifakı sayesinde terörle başarılı şekilde mücadele veriliyor. Sınır dışında mücadelemiz devam ediyor ve inşallah bitireceğiz” ifadelerini kullandı. Konal, son olarak İŞKUR alımları, ilçelerde yaşanan problemler veya küçük meselelerle Cumhur İttifakı’nın yıkılmayacağını, gerekli problemlerle bizzat bakanlıklar ve milletvekilleri aracılığıyla ilgilendiklerini ve Cumhur İttifakı’na zerre şüphe düşürülmeyeceğini sözlerine ekledi.
Milliyetçi Hareket Partisi Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal, Ada Restoran'da yerel ve ulusal basın temsilcileriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Gazetecilerin sorularını samimi cevaplarla yanıtlayan Konal, “İl yönetimine geldiğimiz günden itibaren yerel seçimlerde sahadaydık, İstanbul seçimlerinde de İstanbul'a giderek bazı çalışmalarda bulunduk. Yoğun seçim dönemleri nedeniyle sizlerle bir araya gelemedik. İstedik ki Giresun basınımızla bir araya gelelim. Çünkü bir ilde valilik, belediyeler ve iş adamları kadar bir ilin gelişmesi bir ilin gideceği yolu belirlemesi bir ilin konjektörü basın mensuplarının elindedir. Gerek yerel gerek genel konularla sizlerle hasbihal etmek, soru cevap halinde sizlerin karşısına çıkma ihtiyacı duyduk. Bu güzel kahvaltıda emeği geçen İl yönetimine ve başta Murat Yakarışık ağabeyime teşekkür ediyorum. Asıl teşekkürü kırmayıp buraya geldiğiniz için siz kıymetli basın mensubu ağabeylerime, ablalarıma ve kardeşlerime teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Giresun'un ve basının özüdür. Bizimle aranıza bir set bir duvar kurmanıza gerek yok. Biz parti olarak tüm siyasi görüşlere ve Giresun'un tüm ekiplerine aynı mesafedeyiz. Aynı şekilde basın mensuplarımızla aramızda ne dargınlık ne küslük ne aşırı yakınlık ne uzaklık olamaz. Bundan sonra inşallah daha çok bir araya geleceğiz. Partimizin kapısı da herkese açıktır” dedi

‘Cumhur İttifakına şüphe düşürmeyeceğiz’

Cumhur İttifakı'na da değinen Konal, “Cumhur İttifakı hamdolsun sayın cumhurbaşkanımızın ve genel başkanımızın da dediği gibi kenetlenerek devam ediyor. Biz de aynı şekilde tıpkı genel başkanımızın, cumhurbaşkanımıza verdiği gibi bizde Sayın Aytekin Şenlikoğlu'na desteğimizi sürdürüyoruz. Bundan sonra da aynı şekilde destek vererek, yanında durarak desteğimize devam edeceğiz. Cumhur İttifakı sayesinde terörle başarılı şekilde mücadele veriliyor. Sınır dışında mücadelemiz devam ediyor ve inşallah bitireceğiz” ifadelerini kullandı.

Konal, son olarak İŞKUR alımları, ilçelerde yaşanan problemler veya küçük meselelerle Cumhur İttifakı’nın yıkılmayacağını, gerekli problemlerle bizzat bakanlıklar ve milletvekilleri aracılığıyla ilgilendiklerini ve Cumhur İttifakı’na zerre şüphe düşürülmeyeceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.