Kongrelerimiz demokrasi havasında geçiyor

SİYASET 30.12.2019 - 17:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3318+ kez okundu.
 

Kongrelerimiz demokrasi havasında geçiyor

CHP Giresun milletvekili Necati Tığlı, bütçe görüşmelerinin ardından Meclis’e verilen arayı memleketinde değerlendirdi.
Partisinin ilçe kongrelerine katılan Tığlı, vatandaşla bir araya gelip, sıkıntıları dinliyor.  Meclise verilen aranın ilçe kongrelerine denk gelmesini fırsat bilen CHP’li Tığlı, kongrelerin demokrasi havasında geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Tığlı, partisinde kongrelerle seçilen ilçe başkanlarını tebrik ederek, başarı dileklerini iletti.  Tığlı, bu zamana kadar, Dereli Görele, Alucra, Şebinkarahisar, Espiye, Bulancak, Çanakçı ve Eynesil ilçe kongrelerinin gerçekleştirildiğini ifade ederek, diğer ilçelerde kongrelerin yılbaşından sonra devam edeceğini hatırlattı.     
CHP Giresun milletvekili Necati Tığlı, bütçe görüşmelerinin ardından Meclis’e verilen arayı memleketinde değerlendirdi.

Partisinin ilçe kongrelerine katılan Tığlı, vatandaşla bir araya gelip, sıkıntıları dinliyor. 

Meclise verilen aranın ilçe kongrelerine denk gelmesini fırsat bilen CHP’li Tığlı, kongrelerin demokrasi havasında geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Tığlı, partisinde kongrelerle seçilen ilçe başkanlarını tebrik ederek, başarı dileklerini iletti. 

Tığlı, bu zamana kadar, Dereli Görele, Alucra, Şebinkarahisar, Espiye, Bulancak, Çanakçı ve Eynesil ilçe kongrelerinin gerçekleştirildiğini ifade ederek, diğer ilçelerde kongrelerin yılbaşından sonra devam edeceğini hatırlattı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.