KORKMUYORUZ VE YOLUMUZDA YÜRÜYECEĞİZ

GÜNDEM 04.01.2018 - 17:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2992+ kez okundu.
 

KORKMUYORUZ VE YOLUMUZDA YÜRÜYECEĞİZ

Birkaç ay önce kurulan ve il, ilçe teşkilatlarının açılışını yapan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Giresun İl Başkanlığı binasının açılışı için 3 Ocak Çarşamba günü Giresun'a geldi.
Giresun’da kalabalık bir partili tarafından karşılanan İyi Parti Genel Başkanı Akşener Atapark'ta konuşma yapmadan öncede bir süre Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun makamında sohbet etti. Bu ziyaretten sonra Atapark’a giriş yapan Akşener partililer tarafından büyük bir sevgi ile karşılandı. Akşener'in konuşmasından önce bir konuşma yapan Giresun İl Başkanı Av. Ünzile Bozalioğlu, "Giresun Kurtuluş Savaşında en önde 2 gönüllü alayı ile yer almış ve şehit düşmüşlerin yurdudur. Sizi de Giresun olarak bağrımıza basıyoruz" dedi. Bu konuşamadan sonra mikrofonu alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener son günlerdeki dünya ve ülke gündemi hakkındaki konulara değinerek, "Sevgili Giresunların partimize gösterdiğini büyük ilgiyi burada görüyorum. Bize büyük bir teveccüh gösterdiniz. OHAL’de olsa, bu halde olsa bu kalabalığı kimse engelleyemez. Atatürk’ün muhafızlarının torunlarını kimse durduramaz. Biz kutlu bir yola çıktık. Onca sıkıntının olduğu günlerdeyiz. Birileri tek adam olarak ülkeyi yönetmek için her türlü kanun ve düzenlemeyi yapıyor. Bizim kimseden korkumuz yok. Bu kalabalık buraya zorla toplanmadı. Giresun için en önemli gelir kaynağı fındık şu an dünya piyasalarının altında bir fiyat ile satılıyor. Biz hükümet olursak fındık üreticisinin istediği bir fiyattan satılacak. Girdi ve maliyetler dünyadaki gibi devlet tarafından desteklenecek. Üreticide fındık konusunda yabancı şirketlere peşkeş çekilmeyecektir. Üretici hak ettiği değeri bizim dönemimizde görecektir. Bizi kimse durduramaz. Korkutamaz, korkmuyoruz ve yolumuzda yürüyeceğiz. Ülkemizin bütün sınırları yangın yeri gibi. Dış politikada herke ile düşman olduk. Bunları düzelteceğiz. Taşeron konusunda her partinin fikri alınarak bir çözüm bulunmalıydı. Kimse mağdur olmasın diye daha iyi bir çözüm olabilirdi. Şimdi de taşeronların sınav ile alınacağı söyleniyor. Bu olacak bir iş değil" dedi. 'Cumhurbaşkanlığına adayım' Genel Başkan Akşener, konuşmasının devamında şunları söyleri; "Son günlerde bazı siyasiler ile görüştüğüm ifade ediliyor. Neymiş sayın Abdullah Gül adayımız olacakmış. Böyle bir durum yoktur. Ne şu, ne bu, ben cumhurbaşkanlığına adayım. İYİ partinin adayı benim. Bunu açıklıyorum. Bizim kimse ile bu konuda görüşmemiz olmamıştır" 
Birkaç ay önce kurulan ve il, ilçe teşkilatlarının açılışını yapan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Giresun İl Başkanlığı binasının açılışı için 3 Ocak Çarşamba günü Giresun'a geldi.

Giresun’da kalabalık bir partili tarafından karşılanan İyi Parti Genel Başkanı Akşener Atapark'ta konuşma yapmadan öncede bir süre Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun makamında sohbet etti.

Bu ziyaretten sonra Atapark’a giriş yapan Akşener partililer tarafından büyük bir sevgi ile karşılandı. Akşener'in konuşmasından önce bir konuşma yapan Giresun İl Başkanı Av. Ünzile Bozalioğlu, "Giresun Kurtuluş Savaşında en önde 2 gönüllü alayı ile yer almış ve şehit düşmüşlerin yurdudur. Sizi de Giresun olarak bağrımıza basıyoruz" dedi.

Bu konuşamadan sonra mikrofonu alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener son günlerdeki dünya ve ülke gündemi hakkındaki konulara değinerek, "Sevgili Giresunların partimize gösterdiğini büyük ilgiyi burada görüyorum. Bize büyük bir teveccüh gösterdiniz. OHAL’de olsa, bu halde olsa bu kalabalığı kimse engelleyemez. Atatürk’ün muhafızlarının torunlarını kimse durduramaz. Biz kutlu bir yola çıktık. Onca sıkıntının olduğu günlerdeyiz. Birileri tek adam olarak ülkeyi yönetmek için her türlü kanun ve düzenlemeyi yapıyor. Bizim kimseden korkumuz yok. Bu kalabalık buraya zorla toplanmadı. Giresun için en önemli gelir kaynağı fındık şu an dünya piyasalarının altında bir fiyat ile satılıyor. Biz hükümet olursak fındık üreticisinin istediği bir fiyattan satılacak. Girdi ve maliyetler dünyadaki gibi devlet tarafından desteklenecek. Üreticide fındık konusunda yabancı şirketlere peşkeş çekilmeyecektir. Üretici hak ettiği değeri bizim dönemimizde görecektir. Bizi kimse durduramaz. Korkutamaz, korkmuyoruz ve yolumuzda yürüyeceğiz. Ülkemizin bütün sınırları yangın yeri gibi. Dış politikada herke ile düşman olduk. Bunları düzelteceğiz. Taşeron konusunda her partinin fikri alınarak bir çözüm bulunmalıydı. Kimse mağdur olmasın diye daha iyi bir çözüm olabilirdi. Şimdi de taşeronların sınav ile alınacağı söyleniyor. Bu olacak bir iş değil" dedi.

'Cumhurbaşkanlığına adayım'

Genel Başkan Akşener, konuşmasının devamında şunları söyleri; "Son günlerde bazı siyasiler ile görüştüğüm ifade ediliyor. Neymiş sayın Abdullah Gül adayımız olacakmış. Böyle bir durum yoktur. Ne şu, ne bu, ben cumhurbaşkanlığına adayım. İYİ partinin adayı benim. Bunu açıklıyorum. Bizim kimse ile bu konuda görüşmemiz olmamıştır" 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.