Korkunun ecele faydası yok

GÜNDEM 19.04.2018 - 18:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2473+ kez okundu.
 

Korkunun ecele faydası yok

CHP Bulancak İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir,
24 Haziran'da yapılacak olan başkanlık ve milletvekili seçimlerine hazır olduklarını belirterek, "2019 Kasım ayına kadar süresi olan Hükümet, Genel Başkanımızın defalarca yapmış olduğu erken seçim çağrısına erken değil 'Baskın Seçim' kararı alarak, ülkeyi yönetemediğinin ispatını yapmıştır" dedi. Başkan Özdemir, "Biz CHP Bulancak olarak değil 2 ay sonra 2 saat sonra yapılacak seçimlere bile hazırız. Çünkü biz gücümüzü saraydan, emperyalizmden ve oturduğumuz koltuklardan değil, halkımızdan alıyoruz. Ülkemizin uçurumun kenarına geldiği yapılan bu baskın seçim hamlesinden bellidir. Belki de bu hükümetin, 15 yıl içerisinde vermiş olduğu en doğru karar bu seçim kararıdır. Çünkü ülkeyi yönetemediklerinin farkına vararak 7 Haziran seçimlerinden sonra koalisyon ülkeyi batırır diye feryat figan ederek birleşemeyenler, seçimden önce koalisyon kurarak koltuklarını sağlamlaştırmak için çabalıyorlar. Her geçen gün eridiklerini gördüler, ama korkunun ecele faydası yok. Bu zulüm iktidarından kurtulmak için 64 günümüz kaldı, birlikte başaracağız" diye konuştu.
CHP Bulancak İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir,

24 Haziran'da yapılacak olan başkanlık ve milletvekili seçimlerine hazır olduklarını belirterek, "2019 Kasım ayına kadar süresi olan Hükümet, Genel Başkanımızın defalarca yapmış olduğu erken seçim çağrısına erken değil 'Baskın Seçim' kararı alarak, ülkeyi yönetemediğinin ispatını yapmıştır" dedi.

Başkan Özdemir, "Biz CHP Bulancak olarak değil 2 ay sonra 2 saat sonra yapılacak seçimlere bile hazırız. Çünkü biz gücümüzü saraydan, emperyalizmden ve oturduğumuz koltuklardan değil, halkımızdan alıyoruz. Ülkemizin uçurumun kenarına geldiği yapılan bu baskın seçim hamlesinden bellidir. Belki de bu hükümetin, 15 yıl içerisinde vermiş olduğu en doğru karar bu seçim kararıdır. Çünkü ülkeyi yönetemediklerinin farkına vararak 7 Haziran seçimlerinden sonra koalisyon ülkeyi batırır diye feryat figan ederek birleşemeyenler, seçimden önce koalisyon kurarak koltuklarını sağlamlaştırmak için çabalıyorlar. Her geçen gün eridiklerini gördüler, ama korkunun ecele faydası yok. Bu zulüm iktidarından kurtulmak için 64 günümüz kaldı, birlikte başaracağız" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.