KORONAVİRÜS KURBAN BAYRAMI'NI DA VURDU

GÜNDEM 31.07.2020 - 15:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3444+ kez okundu.
 

KORONAVİRÜS KURBAN BAYRAMI'NI DA VURDU

Bayramın ilk günü kurban kesimi başladı
Koronavirüs salgını sebebiyle sadece belli yerlerde kurban kesimine izin verilmesi ile birlikte kurban kestirmek isteyen vatandaşlar Bulancak Belediyesi mezbahanesindeki kesim için Kurban Bayramı'nın birinci günü sabahtan itibaren kesim yerine gelerek kesimi takip etti. Kurbanını bayramın ilk günü almak isteyenlerde mezbahane yanındaki hayvan pazarından kurbanlık alarak kesimini yaptırdı. Belediye mezbahanesinde alınan randevuya göre kesilen kurbanlıklar temizlik ve sağlık tedbirlerine göre kesiliyor ve kurban sahibine teslim ediliyor. Bulancak Belediye mezbahanesinde yapılan kurban kesimi için sabah saatlerinde mezbahaneye gelen vatandaşların araçları da sırada bekliyor. Kurbanlarını erkenden kestirip alıp gitmek isteyen çok sayıda vatandaş kesim süresince beklemek zorunda kalıyor.   İlçe müftülüğü de kurbanlarının derilerini topluyor   Öte yandan bayramın ilk günü kurban kestiren ve Diyanet İşleri Başkanlığı ve Diyanet Vakfına kurban bağışlayan vatandaşların kurban derileri ise İlçe Müftülük personeli tarafından kesim sonrası kontrol edilerek toplanıyor.
Bayramın ilk günü kurban kesimi başladı

Koronavirüs salgını sebebiyle sadece belli yerlerde kurban kesimine izin verilmesi ile birlikte kurban kestirmek isteyen vatandaşlar Bulancak Belediyesi mezbahanesindeki kesim için Kurban Bayramı'nın birinci günü sabahtan itibaren kesim yerine gelerek kesimi takip etti. Kurbanını bayramın ilk günü almak isteyenlerde mezbahane yanındaki hayvan pazarından kurbanlık alarak kesimini yaptırdı. Belediye mezbahanesinde alınan randevuya göre kesilen kurbanlıklar temizlik ve sağlık tedbirlerine göre kesiliyor ve kurban sahibine teslim ediliyor. Bulancak Belediye mezbahanesinde yapılan kurban kesimi için sabah saatlerinde mezbahaneye gelen vatandaşların araçları da sırada bekliyor. Kurbanlarını erkenden kestirip alıp gitmek isteyen çok sayıda vatandaş kesim süresince beklemek zorunda kalıyor.

 

İlçe müftülüğü de kurbanlarının derilerini topluyor

 

Öte yandan bayramın ilk günü kurban kestiren ve Diyanet İşleri Başkanlığı ve Diyanet Vakfına kurban bağışlayan vatandaşların kurban derileri ise İlçe Müftülük personeli tarafından kesim sonrası kontrol edilerek toplanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.