Kösedağ, Validen teşekkür belgesi aldı

GÜNDEM 17.08.2017 - 14:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3536+ kez okundu.
 

Kösedağ, Validen teşekkür belgesi aldı

Vali Harun Sarıfakıoğulları 2 hafta önce boğulma tehlikesi geçiren Vedat Bektaş’ı kurtaran Reyhan Kösedağ’ı makamında kabul etti.
Vali Sarıfakıoğulları, Giresun’un Bulancak ilçesi Elmalı Obası Karagöl Deresinde iki hafta önce göle giren ve boğulma tehlikesi geçirerek çıkartıldığında öldü diye üzeri örtülen 13 yaşındaki Vedat Bektaş’ı kurtaran DSİ 226. Şube Müdürlüğü personeli Reyhan Kösedağ’ı Teşekkür Belgesi ile taltif etti. Kurumlarda verilen ilk yardım eğitimlerinin ne kadar önemli olduğunu ve bu eğitimlerin dikkatlice takip edilmesi ve öğrenilmesi durumunda da faydasının ortaya çıktığını belirten  Vali Sarıfakıoğulları, Kovanlık Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Vedat Bektaş’ı yarı baygın olarak sudan çıkarıldıktan sonra nabzının atmadığını ve nefes almadığını fark edince kalp masajı ve suni teneffüs ile hayata dönmesini sağlayan ve kendi aracıyla Aydındere Beldesine götürerek 112 Acil ambulansına ulaştırarak Vedat Bektaş’ın hayatının kurtulmasına vesile olan Kösedağ’a cesaretinden, duyarlılığından ve örnek davranışından dolayı teşekkür etti. 
Vali Harun Sarıfakıoğulları 2 hafta önce boğulma tehlikesi geçiren Vedat Bektaş’ı kurtaran Reyhan Kösedağ’ı makamında kabul etti.

Vali Sarıfakıoğulları, Giresun’un Bulancak ilçesi Elmalı Obası Karagöl Deresinde iki hafta önce göle giren ve boğulma tehlikesi geçirerek çıkartıldığında öldü diye üzeri örtülen 13 yaşındaki Vedat Bektaş’ı kurtaran DSİ 226. Şube Müdürlüğü personeli Reyhan Kösedağ’ı Teşekkür Belgesi ile taltif etti.

Kurumlarda verilen ilk yardım eğitimlerinin ne kadar önemli olduğunu ve bu eğitimlerin dikkatlice takip edilmesi ve öğrenilmesi durumunda da faydasının ortaya çıktığını belirten  Vali Sarıfakıoğulları, Kovanlık Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Vedat Bektaş’ı yarı baygın olarak sudan çıkarıldıktan sonra nabzının atmadığını ve nefes almadığını fark edince kalp masajı ve suni teneffüs ile hayata dönmesini sağlayan ve kendi aracıyla Aydındere Beldesine götürerek 112 Acil ambulansına ulaştırarak Vedat Bektaş’ın hayatının kurtulmasına vesile olan Kösedağ’a cesaretinden, duyarlılığından ve örnek davranışından dolayı teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.