‘KOVANLIK BİZİMLE GÜZELLEŞECEK’

GÜNDEM 22.11.2018 - 16:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3229+ kez okundu.
 

‘KOVANLIK BİZİMLE GÜZELLEŞECEK’

2007 yılında siyasi hayatına AK Parti’de başlayan Feridun Aydoğdu, projeleri ile Kovanlık’ta mükemmel işlere imza atmayı hedefliyor.
Bulancak Ahurlu Köyü doğumlu Feridun Aydoğdu, AK Parti’den aday adaylığını açıklamıştı. 1993 yılında Romanya’ya giderek ticari faaliyetlerini sürdüren Aydoğdu, aradan geçen 25 yıla rağmen memleketi ile bağlarını hiç koparmadı. Yurtdışında ki işlerini yaklaşık olarak 10 yıl önce kardeşine devreden Aydoğdu, siyasi hayatına 2007 yılında AK Parti ile adım attı. O günden bu yana memleketinde hizmet edebilmek için elini her zaman taşın altına koyan Aydoğdu, 2009 yerel seçimlerinde AK Parti’den İl Genel Meclis Üyeliğine aday adayı olarak ardından 2012 yılında AK Parti tarafından düzenlenen Siyaset Akademisini bitirdi. Daha sonra ise 2014 seçimlerinde doğduğu ve büyüdüğü Kovanlık Beldesine Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Aydoğdu ardından yaklaşık olarak 3 yıl süre ile AK Parti Bulancak İlçe Yönetim Kurulu olarak görev yaptı. ‘KOVANLIK’TA HİZMETE TALİBİM’ 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde yeniden Kovanlık’ta Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Feridun Aydoğdu, mükemmel projelere imza atarak yurtdışında edindiği tecrübeler ve AK Parti’de öğrendiği siyaset bilimi ile belde halkına hizmet etmek istiyor. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Feridun Aydoğdu, Kovanlık’ta bulunan dere kenarına sahil yollarında ki gibi düzenleme yaparak restoran ve yürüyüş alanı yapmak istediğini ve her Kovanlıklı vatandaşın buna ihtiyacı olduğunu söyledi. ‘KOVANLIK BU PROJELERLE ŞAHLANACAK’ Kovanlık için şık ve güzel projeleri olduğunu kaydeden Aydoğdu, “Kovanlık merkezinde asfaltlama çalışmaları ile vatandaşlarımızın rahat edebilmesi için kaldırım çalışmaları yaptıktan sonra merkezimizin aydınlatma sorununu çözeceğiz. Vatandaşlarımızın ücretsiz elektrik kullanabilmesi için dereye küçük çapta elektrik santrali kuracağız. Çöplerimizi doğaya zarara vermemek için akarsuyun olmadığı yerlerde ıslah edeceğiz. Karagöl Yaylasının tamamına elektrik çekeceğiz. Paşakonağında belediye misafirhanesi yapacağız. Merkezde sıvasız ve boyasız bina kalmayacak. Ve bunun bütün giderleri belediye bütçesinden karşılanacak. Kovanlık- Ahurlu ve Sofullu’yu çevreleyen ormanlarımız koruma altına alınarak bal ormanı ilan edilmesi için girişimlerde bulunulacak. Paşakonağı Yaylamıza açık ve kapalı Pazar Yeri ve Mezbahane yapılacak. Vatandaşlarımızın sağlık ihtiyaçlarının karşılanması için aile hekimlerinin çalışabileceği muayenehaneler yapılacak. Çocuklarımızın oynayabileceği ve ailelerimizin de çocuklarını izleyebilecekleri kapsamlı çocuk parkları yapacağız. Ericek Yaylamıza Ahurlu üzerinden yol yaparak elektrik hattı çekeceğiz. Maddi durumu olmayan ailelerimizin konaklayabilmeleri için ev sahibi olmalarına imkanlarımız dahilinde yardımcı olacağız. Kovanlık’ta çalışan ve belde dışından ulaşım sağlayan gerek öğretmen ve gerekse sağlık personellerimizin konaklayabilmesi için belediyemiz adı altında lojman yapacağız” diye konuştu.  
2007 yılında siyasi hayatına AK Parti’de başlayan Feridun Aydoğdu, projeleri ile Kovanlık’ta mükemmel işlere imza atmayı hedefliyor.

Bulancak Ahurlu Köyü doğumlu Feridun Aydoğdu, AK Parti’den aday adaylığını açıklamıştı. 1993 yılında Romanya’ya giderek ticari faaliyetlerini sürdüren Aydoğdu, aradan geçen 25 yıla rağmen memleketi ile bağlarını hiç koparmadı. Yurtdışında ki işlerini yaklaşık olarak 10 yıl önce kardeşine devreden Aydoğdu, siyasi hayatına 2007 yılında AK Parti ile adım attı. O günden bu yana memleketinde hizmet edebilmek için elini her zaman taşın altına koyan Aydoğdu, 2009 yerel seçimlerinde AK Parti’den İl Genel Meclis Üyeliğine aday adayı olarak ardından 2012 yılında AK Parti tarafından düzenlenen Siyaset Akademisini bitirdi.

Daha sonra ise 2014 seçimlerinde doğduğu ve büyüdüğü Kovanlık Beldesine Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Aydoğdu ardından yaklaşık olarak 3 yıl süre ile AK Parti Bulancak İlçe Yönetim Kurulu olarak görev yaptı.

‘KOVANLIK’TA HİZMETE TALİBİM’

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde yeniden Kovanlık’ta Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Feridun Aydoğdu, mükemmel projelere imza atarak yurtdışında edindiği tecrübeler ve AK Parti’de öğrendiği siyaset bilimi ile belde halkına hizmet etmek istiyor.

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Feridun Aydoğdu, Kovanlık’ta bulunan dere kenarına sahil yollarında ki gibi düzenleme yaparak restoran ve yürüyüş alanı yapmak istediğini ve her Kovanlıklı vatandaşın buna ihtiyacı olduğunu söyledi.

‘KOVANLIK BU PROJELERLE ŞAHLANACAK’

Kovanlık için şık ve güzel projeleri olduğunu kaydeden Aydoğdu, “Kovanlık merkezinde asfaltlama çalışmaları ile vatandaşlarımızın rahat edebilmesi için kaldırım çalışmaları yaptıktan sonra merkezimizin aydınlatma sorununu çözeceğiz. Vatandaşlarımızın ücretsiz elektrik kullanabilmesi için dereye küçük çapta elektrik santrali kuracağız. Çöplerimizi doğaya zarara vermemek için akarsuyun olmadığı yerlerde ıslah edeceğiz. Karagöl Yaylasının tamamına elektrik çekeceğiz. Paşakonağında belediye misafirhanesi yapacağız. Merkezde sıvasız ve boyasız bina kalmayacak. Ve bunun bütün giderleri belediye bütçesinden karşılanacak. Kovanlık- Ahurlu ve Sofullu’yu çevreleyen ormanlarımız koruma altına alınarak bal ormanı ilan edilmesi için girişimlerde bulunulacak. Paşakonağı Yaylamıza açık ve kapalı Pazar Yeri ve Mezbahane yapılacak. Vatandaşlarımızın sağlık ihtiyaçlarının karşılanması için aile hekimlerinin çalışabileceği muayenehaneler yapılacak. Çocuklarımızın oynayabileceği ve ailelerimizin de çocuklarını izleyebilecekleri kapsamlı çocuk parkları yapacağız. Ericek Yaylamıza Ahurlu üzerinden yol yaparak elektrik hattı çekeceğiz. Maddi durumu olmayan ailelerimizin konaklayabilmeleri için ev sahibi olmalarına imkanlarımız dahilinde yardımcı olacağız. Kovanlık’ta çalışan ve belde dışından ulaşım sağlayan gerek öğretmen ve gerekse sağlık personellerimizin konaklayabilmesi için belediyemiz adı altında lojman yapacağız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.