Kovanlık Belediyesi’nde koronavirüs temizliği

GÜNDEM 26.03.2020 - 16:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4684+ kez okundu.
 

Kovanlık Belediyesi’nde koronavirüs temizliği

Kovanlık Belediyesi 4 kişilik çevre koruma ekibi ile Kovanlık’ta toplu yaşam alanlarında oluşabilecek tüm virüs ve mikroplara karşı ilaçlama ve temizlik çalışmalarını artırdı.
Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyada büyük paniğe neden olan corona virüsü, temizliği ön plana çıkardı. Kovanlık Belediyesi; belediye, meydan, mescitler, sosyal alanlar, komşu köylere kadar rutin olarak gerçekleştirilen temizlik ve ilaçlama çalışmalarına bu nedenle daha da ağırlık veriyor. Bu amaçla Kovanlık Belediyesi Çevre Koruma ekipleri bünyesinde 4 kişi ekip oluşturdu. Tam donanımlı ekipler, belde genelinde vatandaşların toplu yaşam alanı olan park, meydan, okul ve camileri titizlikle temizleyerek mikrop ve virüslerden arındırıyor. Doğa dostu ilaçların kullanıldığı çalışmalarda camideki ibadet alanları, parklardaki spor ve oyun grupları ile okullarda sınıflar ilaçlanarak dezenfekte ediliyor. İlaçlanan yerler köpük ve tazyikli suyla yıkandıktan sonra insan sağlığını koruyan organik malzemelerle arındırılıyor. Yaşanabilecek virüs vakalarına karşı önceden müdahale amaçlı temizlik yaptıklarını söyleyen Kovanlık Belediye Harun Kalıntaş, “Kovanlık’ta vatandaşlarımızın herhangi bir virüs ve mikroplardan zarar görmemesi için eskiden beri süregelen çalışmalarımızı artırarak titiz bir şekilde devam ettiriyoruz. Bütün tedbirleri aldık. Ekiplerimiz belirli bir plan dahilinde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor” dedi.
Kovanlık Belediyesi 4 kişilik çevre koruma ekibi ile Kovanlık’ta toplu yaşam alanlarında oluşabilecek tüm virüs ve mikroplara karşı ilaçlama ve temizlik çalışmalarını artırdı.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyada büyük paniğe neden olan corona virüsü, temizliği ön plana çıkardı.

Kovanlık Belediyesi; belediye, meydan, mescitler, sosyal alanlar, komşu köylere kadar rutin olarak gerçekleştirilen temizlik ve ilaçlama çalışmalarına bu nedenle daha da ağırlık veriyor. Bu amaçla Kovanlık Belediyesi Çevre Koruma ekipleri bünyesinde 4 kişi ekip oluşturdu. Tam donanımlı ekipler, belde genelinde vatandaşların toplu yaşam alanı olan park, meydan, okul ve camileri titizlikle temizleyerek mikrop ve virüslerden arındırıyor. Doğa dostu ilaçların kullanıldığı çalışmalarda camideki ibadet alanları, parklardaki spor ve oyun grupları ile okullarda sınıflar ilaçlanarak dezenfekte ediliyor. İlaçlanan yerler köpük ve tazyikli suyla yıkandıktan sonra insan sağlığını koruyan organik malzemelerle arındırılıyor. Yaşanabilecek virüs vakalarına karşı önceden müdahale amaçlı temizlik yaptıklarını söyleyen Kovanlık Belediye Harun Kalıntaş, “Kovanlık’ta vatandaşlarımızın herhangi bir virüs ve mikroplardan zarar görmemesi için eskiden beri süregelen çalışmalarımızı artırarak titiz bir şekilde devam ettiriyoruz. Bütün tedbirleri aldık. Ekiplerimiz belirli bir plan dahilinde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.