Kudüs, İslamın ilk kıblesidir

GÜNDEM 11.12.2017 - 14:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2708+ kez okundu.
 

Kudüs, İslamın ilk kıblesidir

81 il ve ilçede eş zamanlı olarak Kudüs için yapılan basın toplantısı Bulancak’ta da Sarayburnu Cami önünde Cuma namazı çıkışı sonrası yapıldı.
Tüm STK ve siyasi parti temsilcilerinin katıldığı toplantıda konuşan Ak Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, "Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir. Kudüs İslamın ilk kıblesidir. Millet olarak inançlarımıza, maneviyatımıza ve değerlerimize ket vurulmayacağını göstermek ve Kudüs'ün bizim olduğunu bizim kadim İslam medeniyetimizin başkenti olduğunu haykırmak zorundayız. Sayın Cumhurbaşkanımızın kesin şekilde ilan ettiği üzere Kudüs tüm Müslümanların kırmızı çizgisidir" dedi. Ardından söz alan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ise İsrail'in terörist bir devlet olduğunu belirterek bu hukuksuz davranış sonrası tüm İslam aleminin bir araya geleceğini söyledi.
81 il ve ilçede eş zamanlı olarak Kudüs için yapılan basın toplantısı Bulancak’ta da Sarayburnu Cami önünde Cuma namazı çıkışı sonrası yapıldı.

Tüm STK ve siyasi parti temsilcilerinin katıldığı toplantıda konuşan Ak Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, "Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir. Kudüs İslamın ilk kıblesidir. Millet olarak inançlarımıza, maneviyatımıza ve değerlerimize ket vurulmayacağını göstermek ve Kudüs'ün bizim olduğunu bizim kadim İslam medeniyetimizin başkenti olduğunu haykırmak zorundayız. Sayın Cumhurbaşkanımızın kesin şekilde ilan ettiği üzere Kudüs tüm Müslümanların kırmızı çizgisidir" dedi.

Ardından söz alan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ise İsrail'in terörist bir devlet olduğunu belirterek bu hukuksuz davranış sonrası tüm İslam aleminin bir araya geleceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.