Külliyeden Sarayburnu'na fidan diktiler

GÜNDEM 22.03.2018 - 17:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2701+ kez okundu.
 

Külliyeden Sarayburnu'na fidan diktiler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Ormancılık Günü nedeniyle sinevizyon gösterisi ile Bulancak Sarayburnu Camiinde ki fidan dikim programına bağlandı
21 Mart Dünya Ormancılık Günü Bulancak Sarayburnu Camii de yapılan etkinlik ile kutlandı. Giresun Orman Bölge Müdürlüğünün katkılarıyla Sarayburnu Camii bahçesi ve çevresine dikilecek fidanların dikiminin yapılacağı etkinliğe Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları da katıldı. Giresun Orman Bölge Müdürlüğü, Bulancak Belediyesi ve Erenler Sarayburnu Camii Hayırlı Hizmetler Kültür ve Dayanışma Vakfı birlikteliğinde yapılan ağaçlandırma çalışmasında camii çevresine çeşitli türden 500 ağaç fidanı ile birlikte camii alanı içine 8 adet kameriye, 15 adete fidanlı ahşap saksı da yerleştirilecek. Dünya Ormancılık Günü kutlamaları kapsamında Sarayburnu Camii bahçesine kurulan sinevizyon ekranından da aynı saatlerde Cumhurbaşkanlığı külliyesinde yapılan programa bağlanıldı ve telekonferans sistemi ile Türkiye genelinde 5 yerde yapılan ağaç dikme töreni de takip edildi.  Sarayburnun'da ki programa AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Jandarma Alay Komutanı Albay Bahattin Murat Yakın, Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, Belediye Başkan yardımcıları Orhan Güngör, Bahtiyar Hüsem, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy, Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abdurahim Alan, Giresun Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Giresun İl Genel Meclis Başkanı Mürşit Gürel, Orman Bölge Müdürü Mustafa Özkaya, İl Müftüsü Muhittin Oral, Bulancak Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Cihan Gültekin, İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Ak Parti İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Necati Yıldırım, il genel meclis üyeleri Hamit Karaoğlanoğlu, Abdüsselam Çağrıcı, Ahmet Cemal Karadeniz ve kalabalık bir vatandaş topluluğu da katıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Ormancılık Günü nedeniyle sinevizyon gösterisi ile Bulancak Sarayburnu Camiinde ki fidan dikim programına bağlandı

21 Mart Dünya Ormancılık Günü Bulancak Sarayburnu Camii de yapılan etkinlik ile kutlandı. Giresun Orman Bölge Müdürlüğünün katkılarıyla Sarayburnu Camii bahçesi ve çevresine dikilecek fidanların dikiminin yapılacağı etkinliğe Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları da katıldı.

Giresun Orman Bölge Müdürlüğü, Bulancak Belediyesi ve Erenler Sarayburnu Camii Hayırlı Hizmetler Kültür ve Dayanışma Vakfı birlikteliğinde yapılan ağaçlandırma çalışmasında camii çevresine çeşitli türden 500 ağaç fidanı ile birlikte camii alanı içine 8 adet kameriye, 15 adete fidanlı ahşap saksı da yerleştirilecek.

Dünya Ormancılık Günü kutlamaları kapsamında Sarayburnu Camii bahçesine kurulan sinevizyon ekranından da aynı saatlerde Cumhurbaşkanlığı külliyesinde yapılan programa bağlanıldı ve telekonferans sistemi ile Türkiye genelinde 5 yerde yapılan ağaç dikme töreni de takip edildi.  Sarayburnun'da ki programa AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Jandarma Alay Komutanı Albay Bahattin Murat Yakın, Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, Belediye Başkan yardımcıları Orhan Güngör, Bahtiyar Hüsem, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy, Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abdurahim Alan, Giresun Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Giresun İl Genel Meclis Başkanı Mürşit Gürel, Orman Bölge Müdürü Mustafa Özkaya, İl Müftüsü Muhittin Oral, Bulancak Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Cihan Gültekin, İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Ak Parti İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Necati Yıldırım, il genel meclis üyeleri Hamit Karaoğlanoğlu, Abdüsselam Çağrıcı, Ahmet Cemal Karadeniz ve kalabalık bir vatandaş topluluğu da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.