Kurban pazarında alım ve satım devam ediyor

GÜNDEM 16.08.2018 - 16:59, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3326+ kez okundu.
 

Kurban pazarında alım ve satım devam ediyor

Giresun Belediyesi tarafından Aksu Mahallesinde hazırlanan Kurban Pazarı vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.
Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle hazırlanan kurban satış pazarında 36 adet büyük, 42 adet küçük olmak üzere toplam 78 adet çadır bulunuyor. Ayrıca alan üzerinde 1 lokanta ve 1 çay ocağı, mescit ve bay, bayan tuvaletler esnaflara ve vatandaşlara hizmet veriyor. Belediye tarafından suyu, elektriği ve tüm altyapısı hazırlanan pazar alanında vatandaşların ve esnafların ihtiyaçları karşılanırken, sorunsuz alış veriş için gerekli tedbirlerinde tamamı alındı. Ayrıca kaçak ve gebe hayvan satışını engellemek içinde belediye görevlileri tarafından rutin kontroller ve incelemeler periyodik aralıklarla yapılmaya devam ediyor. Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü tarafından pazarın faaliyette olduğu sürece personel görevlendirdi. Veteriner İşleri Müdürlüğü, vatandaşların şüphelendikleri konularda, ilgili yerlere bilgilendirmelerini istedi.
Giresun Belediyesi tarafından Aksu Mahallesinde hazırlanan Kurban Pazarı vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle hazırlanan kurban satış pazarında 36 adet büyük, 42 adet küçük olmak üzere toplam 78 adet çadır bulunuyor. Ayrıca alan üzerinde 1 lokanta ve 1 çay ocağı, mescit ve bay, bayan tuvaletler esnaflara ve vatandaşlara hizmet veriyor.

Belediye tarafından suyu, elektriği ve tüm altyapısı hazırlanan pazar alanında vatandaşların ve esnafların ihtiyaçları karşılanırken, sorunsuz alış veriş için gerekli tedbirlerinde tamamı alındı. Ayrıca kaçak ve gebe hayvan satışını engellemek içinde belediye görevlileri tarafından rutin kontroller ve incelemeler periyodik aralıklarla yapılmaya devam ediyor. Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü tarafından pazarın faaliyette olduğu sürece personel görevlendirdi. Veteriner İşleri Müdürlüğü, vatandaşların şüphelendikleri konularda, ilgili yerlere bilgilendirmelerini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.