‘Kurla ilgili operasyon çekmeye çalıştılar’

GÜNDEM 27.03.2019 - 17:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3829+ kez okundu.
 

‘Kurla ilgili operasyon çekmeye çalıştılar’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, "Geçen hafta yine kurla ilgili operasyon çekmeye çalıştılar. Fakat ekonomi yönetimimizin gerçekten çok dirayetli ve sağlıklı uygulama ve kararlarıyla o da ortadan kaldırıldı” dedi.
Canikli, partisince Görele ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, ekonomiyi kullanarak Türkiye'ye yönelik çeşitli saldırılar yapılmak istendiğini belirterek, hepsinin ortak özelliğinin zekice, akıllıca kurgulanmış projeler olduğunu ifade etti. Canikli, "Trump sabahın 08.30'unda attığı tweet ile Ağustos ayında direkt devreye girdi diyoruz ya. Dolar fırladı, sonra bütün marketlerdeki malların, hizmetlerin fiyatları yükseldi, yükselttiler. Dolardaki artışın çok üzerine çıkardılar. Hele dolarla alakası olmayan ürünlere de aynı şekilde yaptılar. Bütün mallar için geçerli. Fiyatlar artacak seçim geliyor. Çarşıya pazara yansıyacak. Hem de öyle ölçüsüz şekilde artacak ki onu gören Ayşe teyzem nasıl tepki gösterir. Feryat eder. Öyle değil mi? Onda da haklı. Tepkisini kime karşı ortaya koyar, hükümete karşı” diye konuştu.  
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, "Geçen hafta yine kurla ilgili operasyon çekmeye çalıştılar. Fakat ekonomi yönetimimizin gerçekten çok dirayetli ve sağlıklı uygulama ve kararlarıyla o da ortadan kaldırıldı” dedi.

Canikli, partisince Görele ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, ekonomiyi kullanarak Türkiye'ye yönelik çeşitli saldırılar yapılmak istendiğini belirterek, hepsinin ortak özelliğinin zekice, akıllıca kurgulanmış projeler olduğunu ifade etti.

Canikli, "Trump sabahın 08.30'unda attığı tweet ile Ağustos ayında direkt devreye girdi diyoruz ya. Dolar fırladı, sonra bütün marketlerdeki malların, hizmetlerin fiyatları yükseldi, yükselttiler. Dolardaki artışın çok üzerine çıkardılar. Hele dolarla alakası olmayan ürünlere de aynı şekilde yaptılar. Bütün mallar için geçerli. Fiyatlar artacak seçim geliyor. Çarşıya pazara yansıyacak. Hem de öyle ölçüsüz şekilde artacak ki onu gören Ayşe teyzem nasıl tepki gösterir. Feryat eder. Öyle değil mi? Onda da haklı. Tepkisini kime karşı ortaya koyar, hükümete karşı” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.