Kurultaydan geri dönüş yok

SİYASET 04.07.2018 - 17:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3038+ kez okundu.
 

Kurultaydan geri dönüş yok

25 ve 26. Dönem CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, olağanüstü kurultayın kaçınılmaz olduğunu belirterek, genel merkez yöneticilerinin bu yöndeki açıklamalarını ‘ayak direme, inatlaşma, ikballerini koruma çabası’ olarak nitelendirdi.
‘Yetki, görev, sorumluluk ve karar öncelikle partimizin yetkili organlarınındır. Kurultay delegelerinindir. Onların da bu çağrılara duyarsız kalmayacağına inanıyorum’ diyen Bektaşoğlu, “Kimse bu demokratik talebi çeşitli yöntemler kullanarak engellemeye, süreci durdurmaya, ertelemeye kalkmamalıdır. Orada başta 24 Haziran seçimlerinin bütün sonuçlarını değerlendirmek, erken veya zamanında yapılacak olan yerel seçimler için hedef ve yol haritamızı belirlemek istiyoruz. Partimizin başkanlık sistemine karşı yürüteceği demokrasi, temel hak ve özgürlüklerin korunması mücadelesinin ilkelerini saptamak için de kurultayı gerekli görüyoruz” diye konuştu.   Bektaşoğlu açıklamasında Giresun örgütüne de çağrı yaparak, “CHP Giresun il, merkez ilçe ve ilçe örgüt yöneticilerimizin, belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları, disiplin kurulları, meclis üyeleri ve üyelerimizin de değişimden yana birlik ve beraberlik duygu ve düşüncesiyle hareket edeceklerine yürekten inanıyor, kurultay delegeleri arkadaşlarımızdan da olağanüstü kurultay toplanması sürecine imzalarıyla katkıda bulunmaları bekliyorum” dedi.  
25 ve 26. Dönem CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, olağanüstü kurultayın kaçınılmaz olduğunu belirterek, genel merkez yöneticilerinin bu yöndeki açıklamalarını ‘ayak direme, inatlaşma, ikballerini koruma çabası’ olarak nitelendirdi.

‘Yetki, görev, sorumluluk ve karar öncelikle partimizin yetkili organlarınındır. Kurultay delegelerinindir. Onların da bu çağrılara duyarsız kalmayacağına inanıyorum’ diyen Bektaşoğlu, “Kimse bu demokratik talebi çeşitli yöntemler kullanarak engellemeye, süreci durdurmaya, ertelemeye kalkmamalıdır. Orada başta 24 Haziran seçimlerinin bütün sonuçlarını değerlendirmek, erken veya zamanında yapılacak olan yerel seçimler için hedef ve yol haritamızı belirlemek istiyoruz. Partimizin başkanlık sistemine karşı yürüteceği demokrasi, temel hak ve özgürlüklerin korunması mücadelesinin ilkelerini saptamak için de kurultayı gerekli görüyoruz” diye konuştu.  

Bektaşoğlu açıklamasında Giresun örgütüne de çağrı yaparak, “CHP Giresun il, merkez ilçe ve ilçe örgüt yöneticilerimizin, belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları, disiplin kurulları, meclis üyeleri ve üyelerimizin de değişimden yana birlik ve beraberlik duygu ve düşüncesiyle hareket edeceklerine yürekten inanıyor, kurultay delegeleri arkadaşlarımızdan da olağanüstü kurultay toplanması sürecine imzalarıyla katkıda bulunmaları bekliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.