Kutlu, hedeflerini açıkladı

SPOR 14.11.2019 - 17:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2435+ kez okundu.
 

Kutlu, hedeflerini açıkladı

Adanaspor maçı hazırlıklarına Perşembe günü tesislerimizde başlayan Giresunspor’da moraller yerinde.
Çift antrenman gerçekleştiren yeşil beyazlı çotanaklarda Teknik Direktör Hakan Kutlu, ilk yarının tamamlanmasına 6 maç kala hedeflerini açıkladı. 6 maçta toplayabilecekleri maksimum puanları almaya çalışacaklarını ifade eden Kutlu, “İlk devre sonunda 23-24 puanın altına düşmek istemiyoruz. Buradaki en önemli konu en üstteki takımla en kötü bu puan aralığında devreye girmek istiyoruz” dedi. Giresunspor’a uygulattığı çift forvetli oyun sistemi hakkında da değerlendirmeler yapan Kutlu, “Çift forveti daha önceki çalıştırdığımız takımlarda da denedik ama çok tercih etmiyorduk. Giresunspor’da oyuncularımız çift forvetin daha uyumlu olabileceğini gösterdiler. Bu saha sonuçlarına da olumlu yansıdı. Aynı sistemle devam edip etmeyeceğimizi oyuncularımızın antrenman ve maçlarda göstereceği performans ile rakiplerin durumları belirleyecek. Oyuncularımızın performanslarına ve rakiplerin durumuna göre saha içerisindeki tercihlerimiz ve sistemimiz değişebilir” diye konuştu.
Adanaspor maçı hazırlıklarına Perşembe günü tesislerimizde başlayan Giresunspor’da moraller yerinde.

Çift antrenman gerçekleştiren yeşil beyazlı çotanaklarda Teknik Direktör Hakan Kutlu, ilk yarının tamamlanmasına 6 maç kala hedeflerini açıkladı. 6 maçta toplayabilecekleri maksimum puanları almaya çalışacaklarını ifade eden Kutlu, “İlk devre sonunda 23-24 puanın altına düşmek istemiyoruz. Buradaki en önemli konu en üstteki takımla en kötü bu puan aralığında devreye girmek istiyoruz” dedi.

Giresunspor’a uygulattığı çift forvetli oyun sistemi hakkında da değerlendirmeler yapan Kutlu, “Çift forveti daha önceki çalıştırdığımız takımlarda da denedik ama çok tercih etmiyorduk. Giresunspor’da oyuncularımız çift forvetin daha uyumlu olabileceğini gösterdiler. Bu saha sonuçlarına da olumlu yansıdı. Aynı sistemle devam edip etmeyeceğimizi oyuncularımızın antrenman ve maçlarda göstereceği performans ile rakiplerin durumları belirleyecek. Oyuncularımızın performanslarına ve rakiplerin durumuna göre saha içerisindeki tercihlerimiz ve sistemimiz değişebilir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.