Lider gidip lider döneceğiz

SPOR 12.10.2017 - 13:57, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2391+ kez okundu.
 

Lider gidip lider döneceğiz

Çotanakların Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Taşkın, Antep deplasmanından 3 puanla dönüp liderliklerini sürdürmek istediklerini ifade etti.
Giresunspor Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Taşkın, bu hafta deplasmanda oynayacakları Gazişehir Gaziantep maçını kayıpsız geçmek istediklerini söyledi. İki maçlık beraberlik serisine Antep’te son vermek niyetinde olduklarını ifade eden Taşkın, "Ligde oynadığımız son iki maçta Elazığspor ve Ümraniyespor ile kendi evimizde berabere kaldık. Bu iki maçta yaşadığımız puan kayıplarını telafi etmemiz gerekiyor. Önümüzde Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile deplasmanda oynayacağımız yine çok kritik bir müsabaka var. Bu zorlu doksan dakikaya lige verilen milli maç arasında çok iyi hazırlandık. Çalışmalarımıza kendi tesislerimizde ara vermeden devam ediyoruz. Tüm planlarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Oyuncularımızın idmanlarda gösterdikleri performanstan yönetim olarak gayet memnunuz. Rakibimizi yenip hem yeni bir galibiyet serisi başlatmak hem de liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.
Çotanakların Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Taşkın, Antep deplasmanından 3 puanla dönüp liderliklerini sürdürmek istediklerini ifade etti.

Giresunspor Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Taşkın, bu hafta deplasmanda oynayacakları Gazişehir Gaziantep maçını kayıpsız geçmek istediklerini söyledi.

İki maçlık beraberlik serisine Antep’te son vermek niyetinde olduklarını ifade eden Taşkın, "Ligde oynadığımız son iki maçta Elazığspor ve Ümraniyespor ile kendi evimizde berabere kaldık. Bu iki maçta yaşadığımız puan kayıplarını telafi etmemiz gerekiyor. Önümüzde Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile deplasmanda oynayacağımız yine çok kritik bir müsabaka var. Bu zorlu doksan dakikaya lige verilen milli maç arasında çok iyi hazırlandık. Çalışmalarımıza kendi tesislerimizde ara vermeden devam ediyoruz. Tüm planlarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Oyuncularımızın idmanlarda gösterdikleri performanstan yönetim olarak gayet memnunuz. Rakibimizi yenip hem yeni bir galibiyet serisi başlatmak hem de liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.