LİMAN YİNE KENDİ HALİNDE

TURİZM 20.04.2020 - 14:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 30108+ kez okundu.
 

LİMAN YİNE KENDİ HALİNDE

Bulancak’ta balıkçılık yapan çok sayıda balıkçı esnafının barındığı ve kayıklarını çektiği büyük liman olarak bilinen Pazarsuyu Limanı kendi halinde sorunlarını çözmeye çalışıyor. Daha önce yerel basın yayınlarında sorunları ile ilgili haberler yapılan büyük limanda her şey olduğu gibi duruyor. Yetkililerin ve siyasilerin her seçim öncesi limanın sorunları çözülecek vaatlerine rağmen, şu ana kadar limanda hiçbir sorun çözülmüş değil. Limanın mendireklerinin beton dökülerek yolunun kullanışlı hale geleceği, balıkçılar için kulübeler yapılacağı, limanın içinde biriken kumların sürekli olarak temizleneceği, liman içine bir sosyal tesis yapılacağı gibi söylene sözlerin yerine gelmemesi, liman yine kendi haline bırakıldı dedirtiyor. 250’ye yakın balıkçının kayık ve malzemesini korumak için bıraktığı büyük limanda uzun bir süre daha sorunlar çözülmeden kalacak gibi duruyor.

Bulancak’ta balıkçılık yapan çok sayıda balıkçı esnafının barındığı ve kayıklarını çektiği büyük liman olarak bilinen Pazarsuyu Limanı kendi halinde sorunlarını çözmeye çalışıyor.

Daha önce yerel basın yayınlarında sorunları ile ilgili haberler yapılan büyük limanda her şey olduğu gibi duruyor. Yetkililerin ve siyasilerin her seçim öncesi limanın sorunları çözülecek vaatlerine rağmen, şu ana kadar limanda hiçbir sorun çözülmüş değil. Limanın mendireklerinin beton dökülerek yolunun kullanışlı hale geleceği, balıkçılar için kulübeler yapılacağı, limanın içinde biriken kumların sürekli olarak temizleneceği, liman içine bir sosyal tesis yapılacağı gibi söylene sözlerin yerine gelmemesi, liman yine kendi haline bırakıldı dedirtiyor. 250’ye yakın balıkçının kayık ve malzemesini korumak için bıraktığı büyük limanda uzun bir süre daha sorunlar çözülmeden kalacak gibi duruyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.