Lise öğrencisi toprağa verildi

ASAYİŞ 05.11.2018 - 09:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2530+ kez okundu.
 

Lise öğrencisi toprağa verildi

Giresun'da, arkadaşlarıyla şakalaşırken fenalaşması sonucu hayatını kaybeden lise öğrencisi Buğra Kağan Şen'in cenazesi, memleketi Trabzon'da toprağa verildi.
Şen için Arsin ilçesine bağlı Yenimahalle Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra Giresun Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Giresun Anadolu Lisesinin öğretmen ve öğrencileri ile vatandaşlar katıldı. Cenaze namazı öncesi Şen'in annesi Hatice ve babası Suat Şen, taziyeleri kabul etti. Anne Hatice Şen, taziyeler sırasında oğlunun sınıf arkadaşlarına sarılarak, “Kuzularım, yavrularım Buğra'm gitti. En son ne dedi size? Yavrum, çiçeğim gitti. Yaktı ciğerlerimi” diyerek gözyaşı döktü. Şen'in cenazesi, Cumartesi günü öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanlığında defnedildi. Güçlükle ayakta durduğu gözlenen ve taziyeleri kabul eden polis memuru baba Suat Şen'in de bir süre önce kalp ameliyatı geçirdiği öğrenildi.  
Giresun'da, arkadaşlarıyla şakalaşırken fenalaşması sonucu hayatını kaybeden lise öğrencisi Buğra Kağan Şen'in cenazesi, memleketi Trabzon'da toprağa verildi.

Şen için Arsin ilçesine bağlı Yenimahalle Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra Giresun Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Giresun Anadolu Lisesinin öğretmen ve öğrencileri ile vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazı öncesi Şen'in annesi Hatice ve babası Suat Şen, taziyeleri kabul etti. Anne Hatice Şen, taziyeler sırasında oğlunun sınıf arkadaşlarına sarılarak, “Kuzularım, yavrularım Buğra'm gitti. En son ne dedi size? Yavrum, çiçeğim gitti. Yaktı ciğerlerimi” diyerek gözyaşı döktü.

Şen'in cenazesi, Cumartesi günü öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanlığında defnedildi. Güçlükle ayakta durduğu gözlenen ve taziyeleri kabul eden polis memuru baba Suat Şen'in de bir süre önce kalp ameliyatı geçirdiği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.