LOKMAN HEKİM’DEN BDH'NE KORUYUCU SİPERLİK

EĞİTİM 16.04.2020 - 14:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2835+ kez okundu.
 

LOKMAN HEKİM’DEN BDH'NE KORUYUCU SİPERLİK

Bulancak Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Muhammet Tanrıverdi önderliğinde okulun Sağlık Dersi Öğretmeni Leyla Kılınç Yılmaz ve okulun yardımcı personellerinin katkılarıyla birlikte üretilen siperlikler Okul Müdürü Muhammet Tanrıverdi ve Müdür Yardımcısı Sema Altunköse tarafından Bulancak Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mehmet Korkmaz’a teslim edildi. 50 adet siperlik teslim ettiklerini açıklayan Okul Müdürü Muhammet Tanrıverdi, “Bu zorlu süreçte sağlık çalışanlarımızın çabaları yadsınamaz. Özellikle göstermiş oldukları fedakarlıktan dolayı onlara çok teşekkür ederiz. Bir nebze de olsa sağlık meslek lisesi ailesi olarak cansiperane çalışan sağlık çalışanlarımıza 50 adet ürettiğimiz siperlikleri teslim ederek sağlık çalışanlarımıza moral vermek istedik. İnşallah bu zor günlerden tez zamanda çıkar ve de sağlıklı günlerde tekrar buluşuruz. Özellikle gecesini gündüzüne katarak çalışan Değerli öğretmenimiz Leyla Kılınç Yılmaz’a ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Bulancak Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Muhammet Tanrıverdi önderliğinde okulun Sağlık Dersi Öğretmeni Leyla Kılınç Yılmaz ve okulun yardımcı personellerinin katkılarıyla birlikte üretilen siperlikler Okul Müdürü Muhammet Tanrıverdi ve Müdür Yardımcısı Sema Altunköse tarafından Bulancak Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mehmet Korkmaz’a teslim edildi.

50 adet siperlik teslim ettiklerini açıklayan Okul Müdürü Muhammet Tanrıverdi, “Bu zorlu süreçte sağlık çalışanlarımızın çabaları yadsınamaz. Özellikle göstermiş oldukları fedakarlıktan dolayı onlara çok teşekkür ederiz. Bir nebze de olsa sağlık meslek lisesi ailesi olarak cansiperane çalışan sağlık çalışanlarımıza 50 adet ürettiğimiz siperlikleri teslim ederek sağlık çalışanlarımıza moral vermek istedik. İnşallah bu zor günlerden tez zamanda çıkar ve de sağlıklı günlerde tekrar buluşuruz. Özellikle gecesini gündüzüne katarak çalışan Değerli öğretmenimiz Leyla Kılınç Yılmaz’a ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.