Mali Destek Alan Dernekle Protokol İmzalandı

GÜNDEM 21.09.2018 - 17:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2858+ kez okundu.
 

Mali Destek Alan Dernekle Protokol İmzalandı

İçişleri Bakanlığı’nın II.Dönem değerlendirmelerinde mali destek almaya hak kazanan “Hartama Kültür ve Sanat Derneği” ile proje protokolü Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’nın katılımıyla imzalandı.
 Valilik Makamında 21 Eylül Cuma günü 10.00 da gerçekleştirilen imza töreni öncesi, mali destek almaya hak kazanan projeyle ilgili Hartama Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Mehmet Ali Asal tarafından Vali Sarıfakıoğulları’na uygulanacak projenin 6 ay süreli olduğu bilgisi verildi.  Dernek Başkanı Asal, bütçesi 34 bin 170 Türk Lirası olan proje kapsamında, 15’i engelli olmak üzere toplam 30 gencimize “Ebru Sanatı Eğitimi” verileceğini, böylelikle ebru sanatının tanıtım ve üretimine katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi. Proje ile ilgili bilgilendirmenin ardından Vali Sarıfakıoğulları, proje protokolünün hayırlı olması ve başarıyla uygulanması dileklerini ileterek protokolü imzaladı. Protokol imza törenine; Vali Harun Sarıfakıoğulları, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Nazan Aydoğan, Hartama Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Mehmet Ali Asal ve Yönetim Kurulu Üyesi Emre Alkan ve projede işbirliğinde bulunulan Giresun Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu üyesi Özcan Konal katıldı.
İçişleri Bakanlığı’nın II.Dönem değerlendirmelerinde mali destek almaya hak kazanan “Hartama Kültür ve Sanat Derneği” ile proje protokolü Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’nın katılımıyla imzalandı.

 Valilik Makamında 21 Eylül Cuma günü 10.00 da gerçekleştirilen imza töreni öncesi, mali destek almaya hak kazanan projeyle ilgili Hartama Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Mehmet Ali Asal tarafından Vali Sarıfakıoğulları’na uygulanacak projenin 6 ay süreli olduğu bilgisi verildi.

 Dernek Başkanı Asal, bütçesi 34 bin 170 Türk Lirası olan proje kapsamında, 15’i engelli olmak üzere toplam 30 gencimize “Ebru Sanatı Eğitimi” verileceğini, böylelikle ebru sanatının tanıtım ve üretimine katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi. Proje ile ilgili bilgilendirmenin ardından Vali Sarıfakıoğulları, proje protokolünün hayırlı olması ve başarıyla uygulanması dileklerini ileterek protokolü imzaladı.

Protokol imza törenine; Vali Harun Sarıfakıoğulları, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Nazan Aydoğan, Hartama Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Mehmet Ali Asal ve Yönetim Kurulu Üyesi Emre Alkan ve projede işbirliğinde bulunulan Giresun Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu üyesi Özcan Konal katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.