Masa tenisi takımı il birincisi Bulancak'tan

SPOR 03.04.2017 - 18:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3021+ kez okundu.
 

Masa tenisi takımı il birincisi Bulancak'tan

Sporun her branşında Bulancak ve Giresun'da başarıdan başarıya koşan,...
...Bulancak Atatürk Orta Okulu Giresun'da yapılan Okullar Arası Küçük Erkekler Masa Tenisi İl Birinciliğinde Giresun il birincisi olarak gruplarda Giresun’u temsil etmeye hak kazandı. Giresun'da Aksu Şehit Hakan Gemici Orta Okulu Spor salonunda yapılan final maçında rakibini mağlup eden BAOO masa tenisi erkek takımı 28-30 Nisan 2017 de yapılacak grup maçlarında yer alacak. Atatürk Orta Okul Müdürü Cavit Hendekçi, "Öğrencilerimizi kutluyor, desteklerini esirgemeyen velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. 28-30 Nisan 2017 tarihleri arasında Tokat ilinde yapılacak olan grup müsabakalarında öğrencilerimize başarılar diliyorum. Sporda okulumuz her zaman başarılı olmayı ilke edinmiştir. Basketbol, voleybol, atletizm, masa tenisi, yüzme, satranç başta olmak üzere katıldığımız her branşta Bulancak ve Giresun’u en iyi şekilde temsil ediyoruz. Okulumuz adına yarışmalara katılan sporcularımız, beden eğitimi öğretmenlerimiz ve ailelerimiz birlikte başarıyı getiriyor" dedi.Beden eğitimi öğretmeni Ersan Çelik’in çalıştırdığı BAOO küçük erkekler masa tenisi takımında şu sporcular yer alıyor; Efekan Güngör, Ahmet Alihan Kaya, Arda Karakılıç, Egemen Karakılıç, Özgül Yakasız, Alpaslan Çelik.  
Sporun her branşında Bulancak ve Giresun'da başarıdan başarıya koşan,...
...Bulancak Atatürk Orta Okulu Giresun'da yapılan Okullar Arası Küçük Erkekler Masa Tenisi İl Birinciliğinde Giresun il birincisi olarak gruplarda Giresun’u temsil etmeye hak kazandı. Giresun'da Aksu Şehit Hakan Gemici Orta Okulu Spor salonunda yapılan final maçında rakibini mağlup eden BAOO masa tenisi erkek takımı 28-30 Nisan 2017 de yapılacak grup maçlarında yer alacak. 
Atatürk Orta Okul Müdürü Cavit Hendekçi, "Öğrencilerimizi kutluyor, desteklerini esirgemeyen velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. 28-30 Nisan 2017 tarihleri arasında Tokat ilinde yapılacak olan grup müsabakalarında öğrencilerimize başarılar diliyorum. Sporda okulumuz her zaman başarılı olmayı ilke edinmiştir. Basketbol, voleybol, atletizm, masa tenisi, yüzme, satranç başta olmak üzere katıldığımız her branşta Bulancak ve Giresun’u en iyi şekilde temsil ediyoruz. Okulumuz adına yarışmalara katılan sporcularımız, beden eğitimi öğretmenlerimiz ve ailelerimiz birlikte başarıyı getiriyor" dedi.
Beden eğitimi öğretmeni Ersan Çelik’in çalıştırdığı BAOO küçük erkekler masa tenisi takımında şu sporcular yer alıyor; Efekan Güngör, Ahmet Alihan Kaya, Arda Karakılıç, Egemen Karakılıç, Özgül Yakasız, Alpaslan Çelik.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.