MAVİGÖL, TURİZMİ CANLANDIRIYOR

TURİZM 24.08.2017 - 14:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 17347+ kez okundu.
 

MAVİGÖL, TURİZMİ CANLANDIRIYOR

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Av. Sabri Öztürk ile birlikte Dereli ilçesindeki turizm alanlarında incelemelerde bulundu.
Giresun-Şebinkarahisar karayolu üzerinde yapılan çalışmaları incelemek üzere bölgede bulunan Vali Sarıfakıoğuları ile Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Av. Sabri Öztürk, beraberinde kalabalık bir heyetle Dereli ilçe sınırları içerisinde bulunan Kuzalan Şelalesi, Mavigöl ve Kulakkaya Yaylası'nı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Karayolları 10.Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, Dereli Kaymakamı Aziz Oğuz Alemdaroğlu, Dereli Belediye Başkanı Kazım Zeki Şenlikoğlu, Yavuzkemal Belediye Başkanı Abdullah Önal, Ak Parti İl Başkan Vekili Kenan Tatlı, Karayolları 104.Şube Şefi Kadri Altuntaş ve kalabalık bir heyetle ile birlikte bölgede incelemelerde bulunan Vali Sarıfakıoğulları ve milletvekilleri Cemal Öztürk ve Av. Sabri Öztürk,  yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında yerinde durum değerlendirmesinde bulundu. Ziyaret ve incelemeler sırasında bölgede bulunan mekanları da ziyaret eden heyet, vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi.
Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Av. Sabri Öztürk ile birlikte Dereli ilçesindeki turizm alanlarında incelemelerde bulundu.

Giresun-Şebinkarahisar karayolu üzerinde yapılan çalışmaları incelemek üzere bölgede bulunan Vali Sarıfakıoğuları ile Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Av. Sabri Öztürk, beraberinde kalabalık bir heyetle Dereli ilçe sınırları içerisinde bulunan Kuzalan Şelalesi, Mavigöl ve Kulakkaya Yaylası'nı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Karayolları 10.Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, Dereli Kaymakamı Aziz Oğuz Alemdaroğlu, Dereli Belediye Başkanı Kazım Zeki Şenlikoğlu, Yavuzkemal Belediye Başkanı Abdullah Önal, Ak Parti İl Başkan Vekili Kenan Tatlı, Karayolları 104.Şube Şefi Kadri Altuntaş ve kalabalık bir heyetle ile birlikte bölgede incelemelerde bulunan Vali Sarıfakıoğulları ve milletvekilleri Cemal Öztürk ve Av. Sabri Öztürk,  yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında yerinde durum değerlendirmesinde bulundu.

Ziyaret ve incelemeler sırasında bölgede bulunan mekanları da ziyaret eden heyet, vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.