Mehmetçiğe destek için kardan tank yaptı

GÜNDEM 11.02.2020 - 17:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3185+ kez okundu.
 

Mehmetçiğe destek için kardan tank yaptı

Giresun'un Görele ilçesinde Suriye'deki Mehmetçiklere destek amacıyla kardan yapılan tank görenlerin ilgisini çekiyor.
Hakan Tahmaz, yaptığı açıklamada, Suriye'deki Mehmetçiğe destek amacıyla kardan tank yapma fikrini hayata geçirdiğini belirtti. Namlu için plastik borudan faydalandığı anlatan Tahmaz, üzerine sprey boyayla ay yıldız çizdiği tankına "TR 28" ismini verdiğini söyledi.  Üç saatlik çalışma sonucu eserinin ortaya çıktığını vurgulayan Tahmaz, "Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Özellikle Suriye'de askerlerimiz yoğun mücadele içerisinde. Onlar ve tüm Mehmetçiğe destek olmak için tank projesi gerçekleştirdim." dedi.  Mehmetçiklere selam gönderen ve her zaman onlara destek olduklarını ifade eden Tahmaz, "Bayrak inmez, vatan bölünmez diyorum. Yolunuzdan asla şaşmayın, daima destekçiniz ve arkanızdayız." dedi. Tankının büyük ilgi gördüğünü belirten Tahmaz, insanların tankla hatıra fotoğrafları çektirdiğini sözlerine ekledi.
Giresun'un Görele ilçesinde Suriye'deki Mehmetçiklere destek amacıyla kardan yapılan tank görenlerin ilgisini çekiyor.

Hakan Tahmaz, yaptığı açıklamada, Suriye'deki Mehmetçiğe destek amacıyla kardan tank yapma fikrini hayata geçirdiğini belirtti. Namlu için plastik borudan faydalandığı anlatan Tahmaz, üzerine sprey boyayla ay yıldız çizdiği tankına "TR 28" ismini verdiğini söyledi. 

Üç saatlik çalışma sonucu eserinin ortaya çıktığını vurgulayan Tahmaz, "Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Özellikle Suriye'de askerlerimiz yoğun mücadele içerisinde. Onlar ve tüm Mehmetçiğe destek olmak için tank projesi gerçekleştirdim." dedi. 

Mehmetçiklere selam gönderen ve her zaman onlara destek olduklarını ifade eden Tahmaz, "Bayrak inmez, vatan bölünmez diyorum. Yolunuzdan asla şaşmayın, daima destekçiniz ve arkanızdayız." dedi.

Tankının büyük ilgi gördüğünü belirten Tahmaz, insanların tankla hatıra fotoğrafları çektirdiğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.