Melikoğlu Aday Adayı

SİYASET 12.11.2018 - 17:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 6221+ kez okundu.
 

Melikoğlu Aday Adayı

Giresun İl Özel İdare eski Genel Sekreteri Cumhur Melikoğlu, Giresun Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığı başvurusunu yaptı.
İnşaat Mühendisi olan Melikoğlu, AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na başvurusunu teslim etti. 1989 yılında İnşaat Mühendisi olarak Erzurum’da İller Bankası Bölge Müdürlüğü’nde göreve başlayan Melikoğlu daha sonra Kayseri İller Bankası Bölge Müdürlüğü ve Trabzon İller Bankası Bölge Müdürlüğü’nde alt yapı ve üst yapı inşaatlarında çeşitli kademelerde görev yaptı. 2002 yılında Giresun Bayındırlık İl Müdürlüğü’nde bir yıl çalıştıktan sonra 2003 yılı Şubat ayında Köy Hizmetleri İl Müdürü olarak göreve başlayana Melikoğlu, 2005 yılında Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü’nün kapatılmasıyla ilk il Özel idaresi Genel Sekreteri olarak 2012 yılına kadar görev yaptı. 2012 yılından sonra 2 yıl Çevre Şehircilik Bakanlığında uzman olarak görev yapan Melikoğlu, 2013 yılında Türk Dünyası Kültür Başkenti ilan edilen Eskişehir’de Yönetim Kurulu Başkan Danışmanlığı ardından Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı tarafından kurulan Türk Dünyası Vakfı’nın kurucu Genel Müdürü olarak yaklaşık 2 yıl görev yaptıktan sonra şuan Uluslararası bir firmanın Genel koordinatörlüğünü yapıyor. Melikoğlu halen çocuk oyunları federasyonu yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili olarak görev yaparken, Giresun Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Giresun sorumlusu, Türk Dünyası Çocuk Vakfı kurucusu ve mütevelli heyet üyesi olarak görevine devam ediyor.
Giresun İl Özel İdare eski Genel Sekreteri Cumhur Melikoğlu, Giresun Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığı başvurusunu yaptı.

İnşaat Mühendisi olan Melikoğlu, AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na başvurusunu teslim etti.

1989 yılında İnşaat Mühendisi olarak Erzurum’da İller Bankası Bölge Müdürlüğü’nde göreve başlayan Melikoğlu daha sonra Kayseri İller Bankası Bölge Müdürlüğü ve Trabzon İller Bankası Bölge Müdürlüğü’nde alt yapı ve üst yapı inşaatlarında çeşitli kademelerde görev yaptı.

2002 yılında Giresun Bayındırlık İl Müdürlüğü’nde bir yıl çalıştıktan sonra 2003 yılı Şubat ayında Köy Hizmetleri İl Müdürü olarak göreve başlayana Melikoğlu, 2005 yılında Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü’nün kapatılmasıyla ilk il Özel idaresi Genel Sekreteri olarak 2012 yılına kadar görev yaptı. 2012 yılından sonra 2 yıl Çevre Şehircilik Bakanlığında uzman olarak görev yapan Melikoğlu, 2013 yılında Türk Dünyası Kültür Başkenti ilan edilen Eskişehir’de Yönetim Kurulu Başkan Danışmanlığı ardından Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı tarafından kurulan Türk Dünyası Vakfı’nın kurucu Genel Müdürü olarak yaklaşık 2 yıl görev yaptıktan sonra şuan Uluslararası bir firmanın Genel koordinatörlüğünü yapıyor.

Melikoğlu halen çocuk oyunları federasyonu yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili olarak görev yaparken, Giresun Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Giresun sorumlusu, Türk Dünyası Çocuk Vakfı kurucusu ve mütevelli heyet üyesi olarak görevine devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.