Melikoğlu, AK Parti’den aday adayı oldu

GÜNDEM 22.10.2018 - 18:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2331+ kez okundu.
 

Melikoğlu, AK Parti’den aday adayı oldu

Piraziz’in sevilen siyasetçilerinden Uğur Melikoğlu, AK Parti’den Piraziz Belediye Başkanlığı için aday adaylığı açıkladı.
Piraziz’in birleştirici aday adayı olarak yola çıkan Melikoğlu, kendi imkanları ile vatandaşlara birçok hizmet sağladı. Seçmenlerin çağrısına kulak veren Melikoğlu, Haziran seçimlerinde Cumhur ittifakı adı altında yapılan seçimin ardından AK Parti’den aday adayı olduğunu söyledi. Tabanı birleştirebilecek bir aday olacağı ifade edilen Melikoğlu’nun sürekli halkın içinde yer alması, sürekli halkın yardımına koşması, hastaları yalnız bırakmaması ve her daim eğitime destek vermesi vatandaşlar tarafından sevilmesine neden oluyor.  
Piraziz’in sevilen siyasetçilerinden Uğur Melikoğlu, AK Parti’den Piraziz Belediye Başkanlığı için aday adaylığı açıkladı.

Piraziz’in birleştirici aday adayı olarak yola çıkan Melikoğlu, kendi imkanları ile vatandaşlara birçok hizmet sağladı. Seçmenlerin çağrısına kulak veren Melikoğlu, Haziran seçimlerinde Cumhur ittifakı adı altında yapılan seçimin ardından AK Parti’den aday adayı olduğunu söyledi.

Tabanı birleştirebilecek bir aday olacağı ifade edilen Melikoğlu’nun sürekli halkın içinde yer alması, sürekli halkın yardımına koşması, hastaları yalnız bırakmaması ve her daim eğitime destek vermesi vatandaşlar tarafından sevilmesine neden oluyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.