MELİKOĞLU’NDAN ANLAMLI ZİYARET

GÜNDEM 04.06.2020 - 17:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4100+ kez okundu.
 

MELİKOĞLU’NDAN ANLAMLI ZİYARET

Giresun İl Özel İdaresi eski Genel Sekreteri Cumhur Melikoğlu, gazetemizi ziyaret ederek İmtiyaz Sahibimiz Ali Yıldız ile görüştü.
İmtiyaz Sahibimiz Ali Yıldız ile dostluklarının çok uzun yıllara dayandığını kaydeden Melikoğlu, “Her fırsat bulduğumda Ali Beyi ziyaret ederim. Kendisi ile dostluğumuz uzun yıllara dayanır. Bu vesile ile hemşerilerimize de kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum” dedi. Yıldız ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Melikoğlu’na teşekkür etti.  
Giresun İl Özel İdaresi eski Genel Sekreteri Cumhur Melikoğlu, gazetemizi ziyaret ederek İmtiyaz Sahibimiz Ali Yıldız ile görüştü.

İmtiyaz Sahibimiz Ali Yıldız ile dostluklarının çok uzun yıllara dayandığını kaydeden Melikoğlu, “Her fırsat bulduğumda Ali Beyi ziyaret ederim. Kendisi ile dostluğumuz uzun yıllara dayanır. Bu vesile ile hemşerilerimize de kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum” dedi.

Yıldız ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Melikoğlu’na teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.