‘Memleketin her karışında ayak izimiz var’

GÜNDEM 24.01.2019 - 18:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3419+ kez okundu.
 

‘Memleketin her karışında ayak izimiz var’

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, Seldeğirmeni mahallesi sakinleri ile buluştu.
Hizmet yaparken önceliğinin insanların refahı ve huzuru olacağını belirten Şenlikoğlu, “Huzurlu insanların yaşadığı bir yere hizmet getirmek çok daha kolay olacaktır. Görev yapacağımız süre içerisinde önceliklerimizden biri de hiç şüphesiz ilimizi bütün olarak düşünmek olacaktır” dedi. Memleketin her karış toprağında ayak izi olan biri olarak görevini layıkıyla yapacağını dile getiren Şenlikoğlu, “Hemşehrilerimiz ile birlikte ilimize ekonomik, sosyal ve kültürel alanlar başta olmak üzere tüm alanlarda hizmet edeceğiz. Gelişmiş bir Giresun oluşturabilmek adına çalışmalarımızı yapacağız. Yapacağımız her işten önce mutlaka fikir alış verişinde bulunuyoruz. Profesyonel bir ekiple çalışacağız. Bundan sonraki süreçte de nasip olursa profesyonel bir ekiple ilimizi güzel yerlere getireceğiz” diye konuştu.  
AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, Seldeğirmeni mahallesi sakinleri ile buluştu.

Hizmet yaparken önceliğinin insanların refahı ve huzuru olacağını belirten Şenlikoğlu, “Huzurlu insanların yaşadığı bir yere hizmet getirmek çok daha kolay olacaktır. Görev yapacağımız süre içerisinde önceliklerimizden biri de hiç şüphesiz ilimizi bütün olarak düşünmek olacaktır” dedi.

Memleketin her karış toprağında ayak izi olan biri olarak görevini layıkıyla yapacağını dile getiren Şenlikoğlu, “Hemşehrilerimiz ile birlikte ilimize ekonomik, sosyal ve kültürel alanlar başta olmak üzere tüm alanlarda hizmet edeceğiz. Gelişmiş bir Giresun oluşturabilmek adına çalışmalarımızı yapacağız. Yapacağımız her işten önce mutlaka fikir alış verişinde bulunuyoruz. Profesyonel bir ekiple çalışacağız. Bundan sonraki süreçte de nasip olursa profesyonel bir ekiple ilimizi güzel yerlere getireceğiz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.