MEMUR SEN’E VAR, VATANDAŞA YOK!

SPOR 24.02.2020 - 17:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4006+ kez okundu.
 

MEMUR SEN’E VAR, VATANDAŞA YOK!

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 9 sendikanın bağlı bulunduğu Memur Sen üyeleri ve yakınlarına yüzde 40 indirim hakkı tanırken, ne diğer sendikalara ne de vatandaşlara indirim hakkı tanımıyor.
Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Giresun Yüzme Havuzunda büyük bir skandala imza atıldı. Vatandaşların her türlü hizmetlerden ayrıcalıklı olarak faydalanması gereken bir kamu kurumunda sadece bir sendikaya indirim hakkı tanınması, kamuoyunda büyük bir yankı uyandırdı. Geçtiğimiz haftalarda Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde yapılan alımlar ile gündeme gelen İl Müdürü Hasan Bulut’un daha önce de Memur Sen’e bağlı olan Eğitim Bir Sen Şube Temsilciliği yaptığı ve kendi sendikasının bağlı bulunduğu Memur Sen’e ayrıcalık tanımasının etik olmadığı ileri sürüldü. Öte yandan konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz bası sendikalar ise aynı hakların kendilerine de tanınmasını istedikleri fakat bunun olamayacağı cevabını aldıkları öğrenildi. Konu hakkında konuşan vatandaşlar ise, “Devletin imkanları ile yapılmış bir havuz da keyfi indirimler yapmak hiçbir kurum müdürüne yakışmaz. Bizler vergisini veren Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız. Eğer birilerine tölerans tanınacaksa bu herkese eşit ve adaletli bir şekilde olmak zorundadır” dediler. Yapılan indirim sözleşmesinde şu ifadeler yer alıyor; ‘Memur-Sen'e bağlı sendika üyeleri ve 1. Derece (eş, çocuk, anne ve baba) yakını kapsar. Üye kimlik kartı gösterilmesi halinde uygulanacaktır. Yapılacak indirim oranı, Üyelik Kartına havuz hizmetlerinde %40 - Sauna, Fitness hizmetlerinde %40’  
Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 9 sendikanın bağlı bulunduğu Memur Sen üyeleri ve yakınlarına yüzde 40 indirim hakkı tanırken, ne diğer sendikalara ne de vatandaşlara indirim hakkı tanımıyor.

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Giresun Yüzme Havuzunda büyük bir skandala imza atıldı.

Vatandaşların her türlü hizmetlerden ayrıcalıklı olarak faydalanması gereken bir kamu kurumunda sadece bir sendikaya indirim hakkı tanınması, kamuoyunda büyük bir yankı uyandırdı.

Geçtiğimiz haftalarda Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde yapılan alımlar ile gündeme gelen İl Müdürü Hasan Bulut’un daha önce de Memur Sen’e bağlı olan Eğitim Bir Sen Şube Temsilciliği yaptığı ve kendi sendikasının bağlı bulunduğu Memur Sen’e ayrıcalık tanımasının etik olmadığı ileri sürüldü.

Öte yandan konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz bası sendikalar ise aynı hakların kendilerine de tanınmasını istedikleri fakat bunun olamayacağı cevabını aldıkları öğrenildi.

Konu hakkında konuşan vatandaşlar ise, “Devletin imkanları ile yapılmış bir havuz da keyfi indirimler yapmak hiçbir kurum müdürüne yakışmaz. Bizler vergisini veren Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız. Eğer birilerine tölerans tanınacaksa bu herkese eşit ve adaletli bir şekilde olmak zorundadır” dediler.

Yapılan indirim sözleşmesinde şu ifadeler yer alıyor; ‘Memur-Sen'e bağlı sendika üyeleri ve 1. Derece (eş, çocuk, anne ve baba) yakını kapsar. Üye kimlik kartı gösterilmesi halinde uygulanacaktır. Yapılacak indirim oranı, Üyelik Kartına havuz hizmetlerinde %40 - Sauna, Fitness hizmetlerinde %40’

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.