Mescid-i Aksa Cami temeli atıldı

GÜNDEM 13.08.2018 - 18:11, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3997+ kez okundu.
 

Mescid-i Aksa Cami temeli atıldı

Espiye’de Mescid-i Aksa Caminin açılışı Vali Harun Sarıfakıoğulları, AK Parti Giresun Milletvekilleri Av. Kadir Aydın, Sabri Öztürk, Cemal Öztürk, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere ve davetlilerin katılımı ile gerçekleşti.
Boncuklu Mahallesinde gerçekleşen temel atma töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşımının okunmasının ardından Kur’an Tilavetiyle devam etti.  Temel atma töreninde bir konuşma yapan Vali Sarıfakıoğulları, böylesi güzel ve hayırlı bir iş vesilesiyle burada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, “Bu hazzı, bu mutluluğu sizlerle paylaşmak için çok değerli milletvekillerimizle beraber buraya geldik. Sizlerle beraber olmayı arzu ettik. Allah için insanlığın mührünün vurulacağı bu ibadethanemizin, camimizin inşallah açılışını da hep beraber gerçekleştiririz. Bu hayra vesile olan başta Muhittin amcamız olmak üzere, yine hem teknik olarak yapıma katkı sunan proje, mimar, işçi, çalışan bütün kardeşlerimize şimdiden şükranlarımızı sunuyorum” dedi. Konuşmaların ardından Boncuklu Mahallesi camiinin temeli Vali Harun Sarıfakıoğulları, Milletvekilleri Av. Kadir Aydın, Sabri Öztürk, Cemal Öztürk, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Espiye Kaymakamı Vekili Yağlıdere Kaymakamı Hasan Uğuzv ve caminin yapımını üstlenen hayırsever vatandaşımız Muhittin Ok tarafından hayırlı olsun dilekleriyle atıldı.  Hayırsever vatandaşımız Muhittin Ok’a caminin yapımındaki desteklerinden dolayı Vali Sarıfakıoğulları tarafından plaket verildi.  
Espiye’de Mescid-i Aksa Caminin açılışı Vali Harun Sarıfakıoğulları, AK Parti Giresun Milletvekilleri Av. Kadir Aydın, Sabri Öztürk, Cemal Öztürk, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere ve davetlilerin katılımı ile gerçekleşti.

Boncuklu Mahallesinde gerçekleşen temel atma töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşımının okunmasının ardından Kur’an Tilavetiyle devam etti.  Temel atma töreninde bir konuşma yapan Vali Sarıfakıoğulları, böylesi güzel ve hayırlı bir iş vesilesiyle burada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, “Bu hazzı, bu mutluluğu sizlerle paylaşmak için çok değerli milletvekillerimizle beraber buraya geldik. Sizlerle beraber olmayı arzu ettik. Allah için insanlığın mührünün vurulacağı bu ibadethanemizin, camimizin inşallah açılışını da hep beraber gerçekleştiririz. Bu hayra vesile olan başta Muhittin amcamız olmak üzere, yine hem teknik olarak yapıma katkı sunan proje, mimar, işçi, çalışan bütün kardeşlerimize şimdiden şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Boncuklu Mahallesi camiinin temeli Vali Harun Sarıfakıoğulları, Milletvekilleri Av. Kadir Aydın, Sabri Öztürk, Cemal Öztürk, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Espiye Kaymakamı Vekili Yağlıdere Kaymakamı Hasan Uğuzv ve caminin yapımını üstlenen hayırsever vatandaşımız Muhittin Ok tarafından hayırlı olsun dilekleriyle atıldı. 

Hayırsever vatandaşımız Muhittin Ok’a caminin yapımındaki desteklerinden dolayı Vali Sarıfakıoğulları tarafından plaket verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.