Meteoroloji, günlük hayatımızı doğrudan kolaylaştıran bir yapıya sahip

GÜNDEM 26.03.2018 - 17:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2254+ kez okundu.
 

Meteoroloji, günlük hayatımızı doğrudan kolaylaştıran bir yapıya sahip

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları,
23 Mart Cuma günü Giresun Üniversitesi (GRÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi ile Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğünün ortaklaşa düzenledikleri '23 Mart Dünya Meteoroloji Günü' kutlama programına katıldı.  Güre Yerleşkesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda 23 Mart 2018 Cuma günü saat 14:00'da, gerçekleştirilen programda Saygı Duruşu ve istiklal Marşının okunmasının ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hazırlamış olduğu tanıtım filmi gösterildi.  Programda bir konuşma yapan Vali Sarıfakıoğulları, "Hayatımızı kolaylaştıran meteoroloji çalışanlarının ve meteorolojiyle yakından ilgili olan siz sevgili öğrencilerin Dünya Meteoroloji Gününü kutluyorum.  Bu hafta içinde bir gün arayla 21 Mart’ta Dünya Ormancılık Günü’nü,  22 Mart’ta da Dünya Su Günü’nü kutladık. Orman ve Su işleri Bakanlığı nezdinde bütün çalışanları kutluyor ve çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.  Meteoroloji teşkilatımız günlük hayatımızı doğrudan etkileyen ve kolaylaştıran bir yapıya sahip.  Meteorolojik sadece ulaşımda değil günlük yapacağımız açık ve kapalı alan etkinliklerinde, tarımsal ürünün korunması noktasındaki ön ikazlarda, gerçekten işimizi oldukça kolaylaştırıyor ve maliyetleri düşürüyor.  Maliyetlerin düşürülmesi noktasında bize çok ciddi kolaylıklar sağlıyor" dedi. Program plaket töreniyle sona erdi.
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları,

23 Mart Cuma günü Giresun Üniversitesi (GRÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi ile Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğünün ortaklaşa düzenledikleri '23 Mart Dünya Meteoroloji Günü' kutlama programına katıldı. 

Güre Yerleşkesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda 23 Mart 2018 Cuma günü saat 14:00'da, gerçekleştirilen programda Saygı Duruşu ve istiklal Marşının okunmasının ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hazırlamış olduğu tanıtım filmi gösterildi. 
Programda bir konuşma yapan Vali Sarıfakıoğulları, "Hayatımızı kolaylaştıran meteoroloji çalışanlarının ve meteorolojiyle yakından ilgili olan siz sevgili öğrencilerin Dünya Meteoroloji Gününü kutluyorum.  Bu hafta içinde bir gün arayla 21 Mart’ta Dünya Ormancılık Günü’nü,  22 Mart’ta da Dünya Su Günü’nü kutladık. Orman ve Su işleri Bakanlığı nezdinde bütün çalışanları kutluyor ve çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.  Meteoroloji teşkilatımız günlük hayatımızı doğrudan etkileyen ve kolaylaştıran bir yapıya sahip.  Meteorolojik sadece ulaşımda değil günlük yapacağımız açık ve kapalı alan etkinliklerinde, tarımsal ürünün korunması noktasındaki ön ikazlarda, gerçekten işimizi oldukça kolaylaştırıyor ve maliyetleri düşürüyor.  Maliyetlerin düşürülmesi noktasında bize çok ciddi kolaylıklar sağlıyor" dedi.
Program plaket töreniyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.