MEYDAN MİTİNGLERİ BAŞLIYOR

GÜNDEM 18.06.2018 - 18:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3483+ kez okundu.
 

MEYDAN MİTİNGLERİ BAŞLIYOR

24 Haziran Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesi partiler meydanlarda vatandaşlara yapacakları hizmetleri anlatacak.
Genel seçimlere 6 gün kala siyasi partiler tüm il ve ilçelerde olduğu gibi Bulancak’ta da meydan mitinglerine bugün itibarı ile başlıyor. Bu kapsamda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için partilerin Giresun adayları bugün Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara hitap edecekler. 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan genel seçimler için çalışmalarına ara vermeden devam eden partililer, Cumhuriyet meydanında boy göstererek gövde gösterisi yapacaklar. Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda Cumartesi gününe kadar düzenlenecek olan mitinglerde Salı günü(bugün) ilk olarak saat 10.30 ile 11.15 arası İYİ Parti, 12.30 ile 13.15 arası SP, 13.30 ile 14.15 arası AK Parti ve 14.30 ile 15.15 arası MHP adayları vatandaşlara yapacakları hizmetleri anlatacaklar. 11.30 ile 12.15 arası yapılacak olan CHP mitingi ise CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç’ın annesi Emine Sıbıç’ın vefatı nedeniyle iptal edildi. Meydan mitinglerine yoğun katılımların yapılması beklenirken yıllardan bu yana Bulancak’ta siyasetin nabzının tutulduğu yer olarak gösterilen Cumhuriyet Meydanının bugün sabahtan akşama kadar yoğun bir insan sayısına sahip olması bekleniyor.
24 Haziran Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesi partiler meydanlarda vatandaşlara yapacakları hizmetleri anlatacak.

Genel seçimlere 6 gün kala siyasi partiler tüm il ve ilçelerde olduğu gibi Bulancak’ta da meydan mitinglerine bugün itibarı ile başlıyor. Bu kapsamda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için partilerin Giresun adayları bugün Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara hitap edecekler.

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan genel seçimler için çalışmalarına ara vermeden devam eden partililer, Cumhuriyet meydanında boy göstererek gövde gösterisi yapacaklar.

Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda Cumartesi gününe kadar düzenlenecek olan mitinglerde Salı günü(bugün) ilk olarak saat 10.30 ile 11.15 arası İYİ Parti, 12.30 ile 13.15 arası SP, 13.30 ile 14.15 arası AK Parti ve 14.30 ile 15.15 arası MHP adayları vatandaşlara yapacakları hizmetleri anlatacaklar.

11.30 ile 12.15 arası yapılacak olan CHP mitingi ise CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç’ın annesi Emine Sıbıç’ın vefatı nedeniyle iptal edildi.

Meydan mitinglerine yoğun katılımların yapılması beklenirken yıllardan bu yana Bulancak’ta siyasetin nabzının tutulduğu yer olarak gösterilen Cumhuriyet Meydanının bugün sabahtan akşama kadar yoğun bir insan sayısına sahip olması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.