MHP Bulancak’ta tam kadro sahada

SİYASET 07.03.2019 - 17:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2587+ kez okundu.
 

MHP Bulancak’ta tam kadro sahada

MHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Barış Çelebi, Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte sahada tam kadro seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Başkan Adayı Çelebi’ye MHP Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal, MHP Bulancak İlçe Başkanı Erdoğan Işıkdemir ve partililerde eşlik ediyor. Salı günü Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla buluşan Başkan Adayı Çelebi, “Bulancak'ta gidilmedik cadde, sokak, mahalle bırakmayarak aralıksız bir şekilde seçim çalışmalarımıza devam ederek Milliyetçi Hareket Partisi Belediyecilik anlayışı olan ‘Üretken Belediyecilik’ misyonumuzu halkımıza anlatıyoruz” dedi. 31 Mart’ta kadar Üretken Belediyecilik misyonunu tüm vatandaşlara anlatacaklarını kaydeden Başkan Çelebi, vatandaşların desteklerini beklediklerini söyledi.
MHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Barış Çelebi, Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte sahada tam kadro seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Adayı Çelebi’ye MHP Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal, MHP Bulancak İlçe Başkanı Erdoğan Işıkdemir ve partililerde eşlik ediyor.

Salı günü Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla buluşan Başkan Adayı Çelebi, “Bulancak'ta gidilmedik cadde, sokak, mahalle bırakmayarak aralıksız bir şekilde seçim çalışmalarımıza devam ederek Milliyetçi Hareket Partisi Belediyecilik anlayışı olan ‘Üretken Belediyecilik’ misyonumuzu halkımıza anlatıyoruz” dedi.

31 Mart’ta kadar Üretken Belediyecilik misyonunu tüm vatandaşlara anlatacaklarını kaydeden Başkan Çelebi, vatandaşların desteklerini beklediklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.