MHP sorunları çözmek için vardır

SİYASET 30.12.2019 - 17:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3848+ kez okundu.
 

MHP sorunları çözmek için vardır

MHP Bulancak İlçe Başkanlığına atanan Olgun Gedik’in genel merkeze sunduğu yönetim kurulu görev dağlımı yaprak çalışmalara başladı.
Yapılan görev dağılımı ile başkan Olgun Gedik, Başkan Yardımcılığına Tanju Alparslan, Nafi Necati Karabaş, İlçe Sekreterliğine İlhan Yaman, Muhasipliğe Uğur Fırat, Basın ve Halkla İlişkilere Ferda Akgül getirildi. Gazetemizi ziyaret eden Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ferda Akgül, gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız ile bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi. MHP’de yeni ve eski diye bir ayrım olmadığını kaydeden Akgül, “Partimiz, Ülkemizin geleceği için her zaman hazır kıta olarak görevdedir. Bulancak’ta da Olgun Gedik başkanlığındaki yönetim ile ülkemiz ve Bulancak için milli, manevi, ülkesini seven, vatandaşımızın her zaman yanında olan sorunlarının çözümü noktasında önde olan, genç nesile bunları aktaran, hep ileri bakan bir parti olarak çalışmaya devam ediyoruz. Bulancak’ta MHP’deki bayrak yarışını bizde önceki yönetici arkadaşlarımız ve üyelerimiz gibi taşıyacağız. MHP’nin daha önceki yönetim kurulu üyelerine şahsım adına çok teşekkür ederim. Bulancak’ta sosyal hayat ile daha fazla irtibat kurarak ilçemizin var olan sorunlarına çözüm bulmak için gerekli her adımı atarak vatandaşımızın derdine ortak olacağız” dedi.
MHP Bulancak İlçe Başkanlığına atanan Olgun Gedik’in genel merkeze sunduğu yönetim kurulu görev dağlımı yaprak çalışmalara başladı.

Yapılan görev dağılımı ile başkan Olgun Gedik, Başkan Yardımcılığına Tanju Alparslan, Nafi Necati Karabaş, İlçe Sekreterliğine İlhan Yaman, Muhasipliğe Uğur Fırat, Basın ve Halkla İlişkilere Ferda Akgül getirildi.

Gazetemizi ziyaret eden Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ferda Akgül, gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız ile bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

MHP’de yeni ve eski diye bir ayrım olmadığını kaydeden Akgül, “Partimiz, Ülkemizin geleceği için her zaman hazır kıta olarak görevdedir. Bulancak’ta da Olgun Gedik başkanlığındaki yönetim ile ülkemiz ve Bulancak için milli, manevi, ülkesini seven, vatandaşımızın her zaman yanında olan sorunlarının çözümü noktasında önde olan, genç nesile bunları aktaran, hep ileri bakan bir parti olarak çalışmaya devam ediyoruz. Bulancak’ta MHP’deki bayrak yarışını bizde önceki yönetici arkadaşlarımız ve üyelerimiz gibi taşıyacağız. MHP’nin daha önceki yönetim kurulu üyelerine şahsım adına çok teşekkür ederim. Bulancak’ta sosyal hayat ile daha fazla irtibat kurarak ilçemizin var olan sorunlarına çözüm bulmak için gerekli her adımı atarak vatandaşımızın derdine ortak olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.